Recent Comments

Kahraman Bozkırlı Şoför 54 Yolcuyu Kurtardı


İlçemiz Bozkır Kontur Seyahat'ta şoförlük yapan Mustafa Kalkan (Arkadaşları tarafından Gorbi lakabıyla tanınan) geçtiğimiz hafta vefat etti.

Bozkır Belediyesinden Emekli Merhum Turgut Kalkanın oğlu olan Mustafa Kalkan Bozkır İstanbul arası yolcu taşımacılığı yapmaktaydı.

Geçtiğimiz hafta Esenler otogarından Bozkır'a hareket eden ve Otobüste 54 yolcusu bulunan Kalkan seyir halindeyken rahatsızlığını fark edince otobüsü parka çekiyor ve ikinci kaptanı çağırıyor aradan geçen kısa bir süre sonrada Kalkan orada vefat ediyor.

Hemşerimiz Kalkan rahatsızlığı sırasında seyir halinde iken aracı durdurmamış olsaydı, araçta bulunan 54 yolcunun da oluşabilecek kaza sonrası can tehlikesi yaşayabileceği ortadadır.

Sırıstat Haber Merkezi olarak kahraman şoförümüze Allah'tan rahmet, Kederli ailesine de Cenabı Allah'tan sabır dileriz.

Sırıstat Haber Merkezi : Yakup Çetin

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

3 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. bu nasıl habercilik ya,''geçen haftalarda vefat etti''nasıl bir laf ya kınıyorum, tarihiyle hatta saatiyle yazılması lazım gelen haber baştan savma bir edayla yazılmış kınıyorum, vefat eden kardeşime rahmet diliyorum, vefatı bu kadar hafife alındığı için bir sırıstatlı olarak

    üzülüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz profesyoneliz diye çıkmıyoruz ortaya, biz sadece Bozkır'ın gündemini gurbetçilere ulaştırıyoruz yanlışlarımız veya doğrularımızla kıymet bilen bilir, bilmeyen daha iyisini biliyorsa onu yapar yok daha iyisi varsa oraya bakar.

      Sil
  2. Bende otobüsteydim , Allah rahmet eylesin. Gerçekten otobüsü durdurmasa şuan bunları yazamıyor olabilirdim. Gözlerimizin önünde vefat etti. Mekanı cennet olsun

    YanıtlaSil