Recent Comments

Bozkır'ın STK'ları Zorunlu Hizmetin Peşine Düştü


Bozkır'ın Sivil Toplum Kuruluşları Bozkır'ın Zorunlu Hizmet kapsamına alınması için çalışmaya başladılar.

Bozkır Esnaf Odası, Bozkır Ziraat Odası, Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği ve Bozkır Tarih ve Tabiatı Araştırma Koruma Yaşatma Kültür ve Eğitim Derneğinden oluşan heyet Bozkır Milli Eğitim Müdürü Ali Doğan makamında ziyaret edildi.

Bozkır'ın Sivil Toplum Kuruluşlarını temsilen konuşan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER) Başkanı Mehmet Görür şuan ön fikir alımı olduğu için dört adet Sivil Toplum Kuruluşu ile geldiklerini ancak ileri ki günlerde Bozkır'ın tüm Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte Bozkır'ın "Zorunlu Hizmet Kapsamına" alınması için gerekirse Konya'dan Başlayarak Ankara'ya kadar ziyaretlerde bulunacaklarını belirterek.

Bozkırda Eğitim kalitesinin artması ve Bozkır'a atanan öğretmenlerin ilçede daha fazla kalabilmesi için Bozkır'ın Zorunlu hizmet kapsamına alınması gerektiğini hepimiz bilmekteyiz. İlçemiz Zorunlu Hizmet Bölgesinden çıkarıldı ancak bakıyoruz ki bizim nüfusumuzu ona katlar Bazı illerin ilçeleri zorunlu hizmet kapsamında ve eğitim öğretim için öğretmenler Zorunlu hizmet yeri olarak buraları tercih etmektedir. Bizlerde bu gerekçelerle ileri ki günlerde gerekli mercilere başvurarak yeni atama dönemi öncesi Zorunlu hizmet Kapsamına girmek istiyoruz diye sözlerini tamamladı.

Milli Eğitim Müdürü Ali Doğan'dan Bozkır'daki Eğitim Öğretim bilgilerini alan heyet daha sonra yapması gerekenler üzerinden fikir sahibi olduktan sonra Bozkır Milli Eğitim Müdürlüğünden ayrıldı.

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin






Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.