Recent Comments

Ramazan Deniz Dere Kasabası Muhtar Adaylığını Açıkladı


www.siristat.com sitemizin değerli editörlerinden Ramazan DENİZ, ikamet ettiği Dere Köyünün muhtarlığına talip olduğunu açıkladı.

Ramazan Deniz açıklamasında

Yerel Seçimler sonrası İlçemiz Bozkır; Büyükşehir Yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte ilçemize bağlı kasaba ve Köylerimiz ilçemiz Bozkır'a ve Konya Büyükşehir'e bağlı mahalleler olacaktır. 

Önümüzdeki 2014 Mart Yerel Seçiminde Dere kasabası da diğer kasabalar gibi tek mahalle olarak Bozkıra bağlandığından artık seçimlerde oy verilecek olan muhtar adayının nitelikleri büyük önem arz etmektedir.


Önümüzdeki süreçte mahalleyi temsil edecek muhtarın  köyünün sorunlarını yetkili mercilere ahbab çavuş ilişkisi gözetip sözle değil,devletin dili olan yazı yani dilekçe,e-posta,faks vb gibi yazışmaları yapabilecek niteliklere sahip olması gerekmektedir, çünkü yeni yapıda Mahalle Muhtarı isteklerini hem Bozkır'dan hemde Konya Büyükşehir Belediyesinden talep etme yetkisine sahip olacaktır.

Muhtar olarak seçeceğiniz kişi bilgisayar üzerinden ikametgah,nüfus cüdanı ve askerlik şubesinin vermiş olduğu belgeleri Bozkıra gitmeden muhtarlıktan verebilecek bilgi ve beceriye sahip olması gerekmektedir.

Dere Kasabamızın hizmetlerden eksiksiz olarak faydalanması için  gerekli yeterliliklere sahip bir birey olarak  arkadaşlarım,komşularım ve pek çok Dere sakinin isteği  ve önerisi üzerine muhtar adayı oldum ve Dere Kasabası sakinlerinin oylarına talibim. 


Kasabamız mahalle olmadan önceki 2 dönem boyunca Dere Demirci Mahallesi Azalığı yaptığım için muhtarlık deneyimim bulunmaktadır. Şuan olduğu gibi ileri ki günlerde de Bozkır'ın güncel haber sitesi Siristat.Com'un imtiyaz sahiplerinden olmamdan dolayı mahallemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerel basın gündeminden her zaman aktarabileceğiz. 

Sitemiz üzerinden Dere Mahallesi Muhtar adayı olduğumu saygıyla Bozkır halkına duyuruyorum.

Ramazan Deniz
Dere Muhtar Adayı



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.