Recent Comments

Sarıoğlan'lı Kadının Oğlu da 11 yıl önce öldürülmüş


Konya’da tartıştığı kocası tarafından silahla öldürülen kadının cenazesi toprağa verildi.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Ayşe B'nin (53) cenazesi, Bozkır ilçesi Sarıoğlan beldesi Kuzören Mahallesi'ne getirildi. Mahalle meydanında kılınan cenaze namazının ardından Ayşe B'nin cenazesi, Kuzören Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan olayın bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildiği öğrenildi. Görüntülerde, Ahmet B. (61), bisikletle eşi Ayşe B'nin yanına yaklaşıyor, bir süre sonra kadın yere yığılıyor. Ahmet B. de bisikletiyle olay yerinden ayrılıyor.

İki yıldır eşinden ayrı yaşayan ve bakıcılık yaparak geçimini sağlayan Ayşe B'nin avukatlığını yapan Serdar Demirci ise öldürülen kadının eşi hakkında şiddetli geçimsizlik nedeniyle, 2012 yılında toplam 140 bin liralık maddi ve manevi tazminat davası açtığını söyledi.

- Yaklaşık 2 ay önce beraat etmiş

Davadan iki ay sonra ise "tehdit ve hakaret"ten Ahmet B. hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ifade eden Demirci, "Tehdit ve hakaret, boşanma davası açmadan önce gelişen şeyler. Zaten boşanma davası açma gerekçelerimiz arasında bu unsurlar da yer alıyor. Ahmet B, yaklaşık iki ay önce hakkındaki suçlardan beraat etmişti" diye konuştu.

Ayşe B'nin oğlunun da yaklaşık 11 yıl önce öldürüldüğü öğrenildi.

Ahmet B'nin dün, bir süredir ayrı yaşadığı, aralarında boşanma davası süren eşi Ayşe B'yi Karaman Caddesi'nde silahla vurduğu iddia edilmiş, kadın, kaldırıldığı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Gözaltına alınan Ahmet B, gazetecilere, "Aramızda boşanma davası vardı. Bir süredir de ayrı yaşıyorduk. Elini çantasına atınca beni vuracak zannettim. O yüzden ateş ettim" demişti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.