Recent Comments

Bozkır'da Kütüphane Haftası Etkinliklerle Kutlandı

Bozkır ilçe Halk Kütüphanesinde Kütüphane Haftası münasebetiyle kutlama programı düzenlendi.

Bozkır ilçe Halk Kütüphanesi Programın açılışında konuşan Kaymakamı Mustafa Demir, "Yeni teknoloji ve bilgi kaynaklarımıza olan aşırı ilginin kitaplara olan sevgi gittikçe azalttığına dikkat çekti. Kaymakamlık olarak öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızı daha fazla kütüphanemizden faydalanması için elimizden gelen desteği sağlıyoruz ve kütüphane müdürümüzün azimli çalışmalarını taktir ediyoruz." dedi.

Kütüphane Müdürü Murat Akman ise, kütüphane haftasının amacının öğrencilere, okuma alışkanlığını geliştirmek, kitap sevgisini artırmak ve öğrencilerimizin kitaplardan daha çok yararlanmasını sağlamak olduğunu söyledi ve diğer ülkelerde yılda 6 kitap düzeyinde olduğunu ve ülkemizde maalesef 6 kişinin 1 kitap olduğunu belirti.


Bozkır Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin okuduğu şiirler sonrası ilçede en çok kitap okuyan öğrenci ve vatandaşlara ödüller verildi.

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak kütüphane müdürümüz Murat Akman'ı göreve başladığı günden beri yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik ediyoruz. Kütüphanemiz Kaymakamlarımız ve Müdürümüz sayesinde çiçek gibi bir görünüme kavuştu. 

Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.