Recent Comments

Dereliler Şenliği Dereköy Dalamaz Mevkide Yapılacak


Konya ve İstanbul illerin de faaliyetlerini yürüten Dereliler Dernekleri 2014 yılında, 2014 DERELİLER KÜLTÜR ve DAYANIŞMA ŞENLİĞİNİ bu yıl Dere Mahallesinde (Kasabasında) gerçekleştirecek.

28-29-30 Temmuz 2014 tarihlerinde Ramazan Bayramı tatili boyunca bir dizi etkinlik yapacak olan dernekler, Bayramın 2. Günü Dalamaz mevkisinde Şenlik programını gerçekleştirecektir. Dernek yönetimleri bu yıl aldıkları kararlar ile bayram tatillerinin yaz aylarına denk gelmesi nedeniyle diğer illerden tatil için gelecek olan Derelilerin de katılımı ile bundan sonraki yaz etkinliklerini Dere'de gerçekleştirme kararı aldılar.

Dernek Başkanları Ahmet ILGAZ ve Ali CANKURT yaptıkları açıklamada "Bu yıl gerçekleştireceğimiz Dereliler Kültür Şenliğini Dere Mahallesinde (Kasabasında) yapacağız çalışmalara başladık. İnşallah geniş katılım olacak. Amacımız tüm Derelileri birlik ve beraberlik içerisinde şenlik alanında görmektir. Şenliğimizi İstanbulve Konya Derneklerimiz ve Dere Muhtarlığımız ile koordineli bir şekilde yapacağız. Bizlere maddi manevi destekleri ile güç veren tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ederim. Bayramın 1. günü Önecek'te bayramlaşalım, 2. günü de Dalamaz'da eğlenelim. 3. günüde Yaylalarımızı gezelim." dedi ve tüm Bozkırlıları şenliğe davet etti.


İstanbul Dernek Başkanı Ahmet ILGAZ Tel: 05306871151
Konya Dernek Başkanı Ali CANKURT Tel: 05333437383
Dere Muhtarı Ahmet PALA Tel: 05362171595

Organizasyon : 05358287794

Sırıstat Haber Merkezi:Yakup Çetin



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.