Recent Comments

Muhtar Seçildi Yemek Ziyafeti Verdi


30 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde Işıklar Mahallesinden Muhtar seçilen Eşref Acar, mahalleliye ve davetlilere yemek ziyafeti verdi. Muhtar Acar davetlilere tek tek teşekkür etti.


30 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler seçimlerinde, İlçemize bağlı Işıklar Mahallesinden Muhtar seçilen Eşref Acar, mahalleliye ve davetlilere yemek ziyafeti verdi.
İlçemize bağlı Işıklar Mahallesinde, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan seçimlerde muhtarlığa adaylığını koyan ve seçmenlerin teveccühüyle de seçimi kazanan Eşref Acar, Işıklar mahallesinde, babacan tavırları ile tüm mahalle halkının gönlünde taht kurduğu öğrenildi.

Işıklar Mahallesi Muhtarı Eşref Acar’ın Işıklar Mahallesine ait Mahalle dışında bulunan piknik alanındaki verdiği yemeğe, Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, bazı Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Müftüsü Veli Çömçe ile davetliler katıldı. Davetliler yemeğin ardından Işıklar Mahallesinden Muhtar seçilen Eşref Acar’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Öte yandan Muhtar Eşref Acar, gazetemiz muhabirine yaptığı konuşmasında, mahalle sakinlerinin kendisine destek verdiğini ve bu desteğin mahalleye hizmet için olduğunu söyleyerek bu destekleri için teşekkür etti. Muhtar Acar, mahallelinin vermiş oldukları desteklerinin boşa gitmemesi için her gün her saat mahallelinin yanında olacağını ifade etti.

Davetlilerin katıldığı yemekten sonra davetliler karşılıklı sohbetler ettikten sonra, Bozkır Müftüsü Veli Çömçe tarafından da davetlilerle birlikte yağmur duası yapılarak piknik alanından ayrıldılar.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.