Recent Comments

Bozkır Ziraat Odasında yoğun mesai

Bozkır Ziraat Odası elemanlarının 2014 yılının sonuna yaklaştığımız bu günlerde yoğun bir tempoyla çalışmalarına devam ettikleri görüldü.

İlçemiz Bozkır Ziraat Odasını ziyaret eden gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz, Bozkır Ziraat Odası elemanlarından Ziraat Mühendisi Ali Aladağ ile Muhasip Yakup Çetin’in yoğun tempo ile mesai yaptıklarını gözlemledi.


Ziraat Odasına çiftçilerimizin yoğun gelip gitmelerinin nedenini soran gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz’a, Muhasip Yakup Çetin şu cevabı verdi: “Tarım Bakanlığının almış olduğu karar doğrultusunda 2014 yılında Çiftçi Kayıt Sistemi işlemi tamamlandıktan sonra 2015 Destekleme başvuruları da başladı. İleriki günlerde tekrar bir süre uzatması olmazsa 2015 yılında yapılacak tarla destekleme başvuruları 2014 yılında tamamlanacağından dolayı bu yoğunluğu yaşıyoruz” şeklinde değerlendirdi. 

Edindiğimiz bilgilere göre ilçemizde daha 2015 başvurularını gerçekleştirmeyen çok sayıda çiftçi bulunmaktaymış. Süre uzatımı olmaması durumunda ise çiftçilerimizin desteklemelerden mahrum kalacakları belirtildi. Bu vesileyle Bozkır Postası gazetesi olarak bizlerde çiftçilerimize son hatırlatmayı yapmış oluyoruz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.