Recent Comments

Köse; “Çiftçilerimize Tarım Projelerimle Geliyorum”


 Ali Köse, Bozkır Ziraat Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı: Ali Köse: “Bozkır Ziraat Odası Başkanı seçildiğim takdirde değerli çiftçilerimize tarım projelerimle gelip, Bozkır Ziraat Odasının adını bölgede ve Türkiye genelinde adından söz ettireceğim” dedi.

ALİ KÖSE KİMDİR?

Başkanlığına aday olacakların Aralık ayı içerisinde delege seçimine gidecekleri öğrenildi. Delege seçiminden sonra Şubat veya Mart aylarında da başkanlık seçimine gidileceği de belirtiliyor.

Bu nedenle Bozkır Ziraat Odası Başkanlığının seçimlerine aday olmak için delege seçimlerine yoğun tempo ile çalıştığı görülen Ali Köse: “Bozkır Ziraat Odası Başkanı seçildiğim takdirde değerli çiftçilerimize tarım projelerimle gelip, Bozkır Ziraat Odasının adını bölgede ve Türkiye genelinde adından söz ettireceğim” dedi.
Gazetemize yazılı basın açıklaması yapan Bozkır Ziraat Odası Başkan adayı Ali Köse, NEDEN ADAY OLDUĞUNU ve yapacağı hizmetleri sırasıyla şöyle açıkladı:
1-Önceden politika tecrübelerime dayanarak çiftçimize hizmetlerin hangi Bakanlıktan hangi kurumlardan alınacağını iyi bilen tecrübeli bir kardeşinizim.
2-Daha önceden Bozkır, köy ve kasabalarımıza siyasi dönemimde yaptığım hizmetlerime kaldığım yerden başlayıp, tüm çalışmalarımı da bu sefer çiftçilerimize daha fazla hizmetler vermek için çalışacağım.
3-Çiftçilerimize şu an yaptığım mesleğimden dolayı sürekli tarım projeleri hazırlamaktayım. Bu sefer Ziraat Odası olarak TARIM PROJELERİ YAPIP ÇİFTÇİLERİMİZİ KALKINDIRMAK İÇİN ADAY OLDUM.
4-Dünya Bankası’ndan hibe nakit destekli meyve ve sebze üretim destekli proje çalışması yapacağım. (BU PROJEM EN BÜYÜK PROJELERİM’DEN BİR TANESİDİR.)
5-Çiftçilerimize Meyve Fidanı dağıtılması için destekleme projesi çalışması yapacağım. Çiftçimize her yıl fidan ve tohum, temini desteği yapılmasını sağlayacağım.
6-Bölgemizde yaz aylarının kısa oluşundan ve hava şartlarlarının uygun olmadığından dolayı Organik sebze yetiştirmek için kapalı sera yapımı projesi uygulama çalışmalarım olacaktır. Bu hayata geçireceğim seracılık projemle de kış aylarında bile çiftçilerimizin sebze yetiştirip ekonomilerine katkı sağlanmasını gerçekleştireceğim.
7-İlçemiz Bozkır ve Odamız bünyesine katılan Ahırlı, Yalıhüyük İlçeleri de dahil olmak üzere köy kasabalarının tarım arazilerinin TOPRAK ANALİZİ YAPILARAK TOPRAĞA GÖRE ÜRÜN YETİŞTİRİLMESİ sağlanacaktır.
8-Yine aynı İlçelerimize pazarı her zaman olan ve para eden meyvelerin yanında Çıtır Badem, Muşmula, Kiraz, Vişne, Ceviz, Armut, ıhlamur ve ÜZÜM BAĞCILIK ÜRÜNLRİNE DAHA ÇOK ÖNEM VERECEĞİM. Bunların Projelerini sık sık hazırlayıp çiftçilerimize destekleme çalışması yapacağım.
9-Gençlerimizi tarıma yönlendirip daha çok gelir getirmelerini ve dışarıya çalışmak için gurbete gitmemelerinin yolunu kesip kendi işlerinde para kazanmalarını sağlayacağım. Böylece köylerimizdeki göç bir nebzede olsa duracaktır.
10-Bozkır ve diğer komşu ilçelerimizden Ahırlı ve Yalıhüyük’teki çiftçilerimizin tarımsal kalkınma yönünden geri kalmış ve bilgilendirilmemiştir. Çiftçilerimizin sesi olmak için onların dertlerine çare olmak çareler bulmak için aday oldum.
11-Çiftçilerimizin daha iyi bir gelir sağlamaları için tüm köylerimize ve kasabalarımıza sık sık giderek yetiştirmiş oldukları ürünler yerinde tespit ve kontrol edilecek. Çiftçilerimizin daha fazla ürün almaları ve değerinde satmaları için yeni pazarlar bulunmasını ve yetiştirdikleri ürünleri değerinde satmalarını sağlayacağım.
Yukarıda sırasıyla saydığım bu hizmetleri beni Bozkır Ziraat Odası Başkanı olarak seçtiğiniz takdirde hayata geçireceğime dair Bozkır Postası Gazetesinde yazılı olarak söz veriyorum.
Değerli çiftçilerimiz; Beni yüzde doksanınız tanır, ben Bozkır Sevdalısı ve çalışmayı seven bir kardeşinizim, Aralık ayının son haftası BOZKIR ZİRAAT ODAMIZIN DELEGE SEÇİMİ YAPILACAK OLUP, BÜYÜK BİR İHTİMALLEDE ŞUBAT AYI İÇİNDE DE BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILCAKTIR. Ben her şeyden önce inancımız gereği Yüce ALLAH’tan hayırlısını dilerim. Başka çıkacak Adaylarımızda olabilir. Benim siyasi ahlakımda kimseyi eleştirme gibi lüksüm olamaz. Çıkacak olan arkadaşlarıma da şimdiden başarılar dilerim. Benim mevki makama ihtiyacım yoktur. Birçok mevkilerden geçtim hep BOZKIRIMIZA NELER YAPABİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜP ÇALIŞIRDIM. HERKES ÇOK İYİ BİLMEKTEDİR. BENİM YAPIM VE TABİATIMDA TUTDUĞUMU KOPARIR VE ELİMDEN GELDİĞİ KADAR IYLADA ÇABA GÖSTERİRİM.
Çok değerli çiftçi kardeşlerim; TÜM BİRİKİMİMİ VE TECRÜBELERİMİ KULLANARAK SİZ ÇİFTÇİLERİMİZE DE LAYIK OLDUĞUNUZ HİZMET LER ÜRETMEK İÇİN ADAY OLDUM. TÜM ÇİFTÇİ KARDEŞLERİMİN GÖZLERİNDEN VE BÜYÜKLERİMİN ELLERİN ÖPER, HEPİNİZİN DESTEKLERİNİ BEKLİYOR ve YÜCE ALLAH’A EMANET EDERKEN, Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav)’in buyurduğu şu Hadis’le konuşmalarımı tamamlıyorum: “KİM BİR FİDAN DİKER VE DİKTİRİRSE HERKES ONUN MEYVESİNDEN FAYDALANIRSA ÖBÜR ÂLEMDE ONUN SADAKASI SAYILACAKTIR BUYURMAKTADIR. Peygamberimizin buyurduğu gibi dinimizde bile bir fidan ve ağacın dikilmesinin önemi apaçıktır.
Ben bu düşünce ile yola çıktım. Her şeyin hayırlısı olsun. Saygılar sunarım.

ALİ KÖSE KİMDİR?

Ali KÖSE ‘nin Babası aslen BEKELE KÖYÜ şimdiki adı ise, TARLABAŞI Mahallesinden gelmektedir. 1968 Doğumlu evli iki erkek çocuğuna sahiptir. Çocuklarının adları ise, Batuhan ve Berkehan’dır. Köse, Bozkır Merkezde ARZUHAL FAALİYETLERİ, EMLAK, İŞ TAKİBİ, GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK, TRAFİK MÜŞAVİRLİĞİ, TARIMSAL PROJE İŞLERİ, HUKUK İŞLERİ YAPMAKTADIR. Köse, 17 yaşında politikaya atılmış, Bozkır Merkezde şimdiye kadar yaptığı görevler sırasıyla şöyle; Siyasi Partilerde İlçe Başkanlıkları, Konya İl Genel Meclisi Üyeliği, Bozkır Belediyesi Meclis Üyeliği ve Başkan Vekilliği, Bozkırımızı temsilen ANKARA BÜYÜK KURULTAY DELEGELİĞİ 3 DÖNEM, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Bozkır’ı temsilen temsilcilik görevlerinde bulunmuş.
Ayrıca TBMM’sine serbest girip, çıkma kimliğine sahip olduğu, sadece Milletvekilliği görevlerinde bulunmadığını belirten Ali Köse; Politika çalışmaların da Bozkır ve Köylerimize kazandırdığı hizmetlerini de sırasıyla şunlar olduğunu söyledi. 1-İlçemize 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu Üniversite, Sağlık Meslek Lisesi, Kasaba ve köylerimizin bir çok yaylalarına ELEKTRİK VE TELEFON Götürdüklerini, Bozkır Merkez dahil tüm kasaba ve köylerimize otomatik, haberleşme santralleri, Köylerimizde hepsi olmasa da bir çok yerlerin alt yapı su şebekelerinin yapıldığını, İlçemizin Eğitim ve Sağlık hizmetlerinin yanında, yol çalışmaları gibi ve bunlara benzer birçok hizmetler yaptıklarını belirtti. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.