Recent Comments

Başkan Çelmeli’den Bozkır Postası Gazetesine anlamlı ziyaret


​Bozkır Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, gazetemizin 27. Yılına girmesinden dolayı ve 10 Ocak Gazeteciler Günü olması münasebetiyle gazetemizi ziyaret ederek kutladı.

Gazetemize ziyarette bulunan Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli'yi Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz karşıladı.

Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz'la yaklaşık olarak bir saate yakın sohbet eden Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli: "Öncelikle Bozkır Postasının 27. Yılına girmesinden dolayı kutlar, daha nice 27. Yıllar temennisinde bulunuyorum. Ayrıca 10 Ocak Gazeteciler Gününüzü de kutlarım" dedi.

Başkan Çelmeli: "Siz gazetecilerin çok zor bir görevi icra ettiğinizi biliyorum. İşinizin zorluğunun farkındayız. Bizlerle vatandaş arasındaki bağı kuran siz gazetecilersiniz. Bizi onlara, yaptığınız haberlerle anlatarak, doğru bilgi almalarını sağlıyorsunuz. Her zaman doğruyu yazacağınızdan şüphemiz yok. Temennimiz de daima doğru ve tarafsız haber yapılmasıdır. Zaman zaman gördüğünüz aksaklıkları da haber olarak elbette yapacaksınız ve eleştireceksiniz. Bizlerin görmediğini ve gözümüzden kaçanları sizin yaptığınız haberlerinizden ve yazılarınızdan göreceğiz ve faydalanacağız. Bozkır Postası Gazetesi olarak Bozkır için olması gereken haberleri yaptınız. Bizim ulaşamadığımız yerlere Bozkır Postası ulaştığını ve ses getirdiğini de iyi bilenlerden biriyim. 27 yıldır Bozkır'da süreli olarak yayın yapmanız bizleri oldukça memnun etmektedir. 

Gerçekten Bozkırımızın sesi ve kulağı oluyorsunuz.

Gece- gündüz demeden koşturuyor olmanız, gazetecilik mesleğinin zorluklarını göstermektedir. Çok zor şartlarda, çok zorluklar altında çalıştığınızın bilincindeyiz; Bu nedenle 27 yaşına giren gazetemiz Bozkır Postasını tekrar kutluyor, tüm çalışan gazeteci arkadaşlarımızın ve yazarlarınızın da gününü kutluyorum" şeklinde konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.