Recent Comments

Bozkır Postası Gazetesi 27 Yaşında


Bozkır’ın güçlü sesi olarak bundan tam 26 yıl önce yayın hayatına başlayan Bozkır Postası Gazetesi ortaya koyduğu ilkeli ve seviyeli yayın hayatıyla Bozkır halkından aldığı destek ve güçle 27. Yaşına girmenin mutluluğunu yaşıyor. Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz: “Yaşadığınız ilçenin büyük bir bölümü ile ya dost, ya arkadaş ya da tanıdıksınız. İyiyi güzeli olumlu gelişmeleri yazarsınız yağcı derler... Olumsuzlukları, haksızlıkları yazarsınız takıntısı var derler. Anlayacağınız yerel gazeteci ne İsa’ya yaranır ne de Musa’ ya, onun için bu yıllara kadar kolaylıklarla gelmedik ” dedi.

26 yıllık yayın hayatı boyunca doğru ve tarafsız bir şekilde Bozkır’ın sorunlarını yaptığı haberlerle ortaya koyan ve bu sorunlara çözüm bulunması noktasında ısrarlı yayınlarını sürdüren Bozkır Postası Gazetesi olmuştur. Bozkır’ın kanayan yaralarını, aksayan işlerini ve yapılan olumlu hizmetleri, hızlı ve güvenilir şekilde okurlarına her hafta aksatmadan ulaştırmayı bir görev edindi.

Bozkır Postası Gazetesi 1988 yılında yayın hayatına girerek Bozkır’da çok sesliliğin ilk adımlarını atmıştır. Adeta Bozkır’ın sesi kulağı olduk. Bozkır’da bazı yetkililer: “Aman ha yanlış yapmayalım sonra Bozkır Postası Gazetesi bizi manşet yapmasın” dedirttik. Varlığımızı hep hissettirdik. Hissettirmeye de devam edeceğiz. Bozkır için yapılan her yanlışın karşısında, doğru yapılanlarında yanında olacağız.

Gazetemizin kurucusu ve Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz’da Bozkır Postasının 27. Yılına girmesinden dolayı mutluluğunu şu ifadelerle paylaştı: “Evet 1988 yılında kurduğum ve şu anda da Genel Yayın Yönetmenliğini sürdürdüğüm gazetemiz Bozkır Postası 26. Yılını geri de bırakarak 27. Yılına çok şükür merhaba demiştir. Çok zor şartlar altında buralara kadar geldik. Bazı gazeteler gibi arkamızda ne sponsorlar oldu. Ne de siyasi güç destekleri oldu. Kapalı kapılar arkasında patronumuz hiç olmadı. Kendimiz hem işçi hem patron olduk. Sadece gücümüzü okurlarımızdan aldık” diyen Yılmaz, gazeteciliğin küçük yerlerde de çok zor bir iş olduğunu söyledi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz: “Eğer işinizi severek hakkını vererek yapıyorsanız dünyanın en zor işi yerel gazeteci olmak olduğunu düşünüyorum. Çünkü yaşadığınız ilçenin büyük bir bölümü ile ya dost, ya arkadaş ya da tanıdıksınız. İyiyi güzeli olumlu gelişmeleri yazarsınız yağcı derler... Olumsuzlukları, haksızlıkları yazarsınız takıntısı var derler. Anlayacağınız yerel gazeteci ne İsa’ya yaranır ne de Musa’ ya” dedi.

Yerel gazeteciliğin bazıları için de çok kolay olduğunu belirten Yılmaz, eğer her dönem ilçede ki güce göre şekil almayı becerebildiğinizde en kolay işin yerel gazetecilik olduğunu belirtti. Ama Bozkır Postası Gazetesinin hiç bir zaman kolayı seçmediğini, her zaman zoru seçerek haksızlığın karşısında, Bozkır halkının hep yanında olduğu gibi, haklının ve güçsüzün de yanında olmayı göstermiştir dedi.

Yılmaz, Bozkır Postası Gazetesi yayın hayatına ilk başladığı günden bu güne dek olduğu gibi yine yılmadan, usanmadan, aynı heyecanla ilçenin sorunlarını yetkili ve etkililere duyurmakta köprü görevini sürdürmeye devam edeceğini, Bozkır halkının ve çok değerli okurlarımızın desteği ile nice 27. Yıllar temennisinde bulundu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.