Recent Comments

Sadettin Saygı Abimizden gazetemize kutlama ziyaret


​Geçmiş yıllarda Bozkır'da iki dönem Belediye Başkanlığını yapan ve hala adından söz ettiren rahmetli Sabri Saygı'nın oğlu ve ilçemizin sevilen esnaflarından Sadettin Saygı gazetemizin 27. Yılına girmesinden dolayı ziyarette bulunarak kutladı.

İlçemizin sevilen esnaflarından Sadettin Saygı gazetemizin 27. Yılına girmesi münasebetiyle genel yayın yönetmenimiz Yunus Yılmaz'ı ziyaret ederek bir süre sohbette bulundular.
Saygı, Bozkır Postası Gazetesinin 27. Yılına girmesinden dolayı bizler kadar kendisinin de çok mutlu olduğunu belirtirken, gazetemize daha nice 27. Yıllar temennisinde bulundu.
Bozkır Postası'nı dürüstlüğü ve ilkeli yayın anlayışından dolayı tebrik eden Sadettin Saygı abimiz; "Bozkır Postası gazetesi ilçemizde doğru ve tarafsız haberciliğin tek anlayışı diyebilirim. Gazeteniz nasıl geçmişte 26 yıl boyunca vatandaşın sesi olmuş ise bugünde aynı tarafsızlığı ve ilkeli haberleri ile yayın hayatına devam ettiğine inanıyorum.

İlçemizdeki olayları ve gelişmeleri tarafsız bir şekilde yayınlayan ilçenin tek gazetesi olduğunu hepimiz görüyoruz. Bu düşüncelerim ile ilçemizde halkın sesi olan Bozkır Postası gazetesi kurucusu ve genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz başta olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bozkır'da gazeteciliğin yanında matbaanında olması biz esnaflar için çok önemlidir. En ufak bir matbaa işimizde bile bizleri 26 yıldır Konya'ya gitmekten kurtardınız. Bu gazeteye ve matbaaya sahip çıkmamız lazım. Bu matbaanın ve gazetenin kıymetini bilmemiz lazımdır" diyen Sadettin Saygı gazetemize destek amacıyla yıllık aboneliğini de olarak gazetemizden ayrıldı.


Bozkır Postası Gazetesi ailesi olarak bizleri unutmayıp ziyarette bulunan Sadettin Saygı abimize teşekkür ederken, geçmişte Bozkır'ın iki dönem Belediye Başkanlığını yapan ve hala halk arasında adından söz ettiren babası Sabri Saygı'yı bizlerde rahmetle anıyoruz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.