Recent Comments

Bozkır Postası'nın 27.Yılı Kutlu Olsun


​BiMDER Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Görür ile Dernek Muhasibi Bekir Özçelik Gazetemizin 27. Yılına girmesi dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek kutladılar.

Gazetemizin 27. kuruluş yıldönümü nedeniyle BiMDER Başkanı Mehmet Görür ile Muhasip Bekir Özçelik gazetemize kutlama ziyaretinde bulundular. BiMDER Başkanı Mehmet Görür ve yönetim kurulu üyelerinden muhasip Bekir Özçelik gerçekleştirdikleri ziyarette gazetemizin 27. yayın yılına girmesini kutlayarak çalışmalarımızda başarılar dilediler.
BiMDER Başkanı Mehmet Görür: "26 yıldır ilçemizin tek yayın organlarından biri olan Bozkır Postası Gazetesinin 26. Yılını geride bırakıp, 27. yılına girmesinden dolayı sizleri kutluyorum. İlçemizin perde arkasında kalmış gerçek sorunlarını irdeleyerek Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda yapmış olduğunuz haberlerle verdiğiniz kamu hizmetinden dolayı şahsınızda çalışanlarınızı tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Başkan Görür konuşmalarının devamında, Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz ile gazetecilik hakkında da sohbet etti. Gazeteciliğin zor ama onurlu bir meslek olduğuna vurgu yapan Görür, Bozkır Postası gazetesinin çalışma şartlarının zorluklarına da dikkat çekerken, basın gücünün mutlak bir güç olduğunu dile getiren Görür, bu gücün menfaat ya da çıkar için kullanılmaması gerektiğini, Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda perde arkasında kalmış olan sorunları gün yüzüne çıkararak gerçek haberler yaparak kamu hizmeti yapmakla yükümlü olduğumuzu sözlerine ekledi. BiMDER Başkanı Görür, Bozkır Postası Gazetesinin 27. Yılına girmesinin arkasında da zaten bu yatıyor. Hiçbir gücü arkasına almadan kendi imkanlarıyla bu yıllara kadar gelmenin kolay olmadığına da vurgu yaptı. Ama Bozkır Postası Gazetesinin Bozkır'da yaşam tarzını sürdürebilmesi için, sivil toplum kuruluşları olsun, resmi kuruluşlar olsun destek vermelidirler. Eleştirilere açık olmalıdırlar. "Bizi eleştiriyor bu gazete diyerek" destek çekilmemelidir. Bozkır Postası Gazetesi aynı zamanda Bozkır'da matbaa eksikliğini de gidermekte olduğunu bununda bir hizmet olduğuna dikkat çekti. 

Başkan Mehmet Görür gazetemizden vedalaşırken, gazetemize destek olmak amacıyla yıllık abone oldu. BiMDER adına üç, kendi adına iki ve beraberinde bulunan Bekir Özçelik adına da bir olmak üzere toplam altı abonelik işlemlerini yaptırdıktan sonra çalışmalarımızda başarılar dilerken, nice nice 27. Yıllar temennisinde bulundu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.