Recent Comments

Bozkır'da Hasta yakınları hastane yönetimi tarafından evlerinde ziyaret edildi


​Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Devlet Hastanesinde tedavi gören hasta ve hasta yakınları evlerşnde hastane yönetimi tarafından ziyaret edildi.

Bozkır Devlet Hastanesi yönetimi Ocak ayı içerinde hastanede tedavi gören hastaları evlerinde aileleri ile birlikte ziyaret etti.

Başhekim Op. Dr Numan Varol,  İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Süleyman Büyükyavuz ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ebru İncetarafından gerçekleştirilen ziyaretler her ay hastanede tedavi gören hastaların hanelerine gerçekleştirilecek. Yapılan ziyaretlerde hastaların Hastane hizmetleri memnuniyet değerlendirmeleride yapılıyor, Ocak ayı hasta bakım hizmetlerinin iyi sunulması açısından hasta ve yakınlarının gözüyle uygulamadaki aksaklıklar tespit edilerek çözüm önerileri arandı .

Hastane Başhekimi Op Dr. Numan Varol yaptığı açıklamada "Gerçekleştirmiş olduğumuz hane ziyaretleri her ay rutin şekilde devam edecek, Hastanemizde tedavi gören hasta ve yakınlarının görüş ve önerileri bizim için çok önemlidir.

Eğer ki hastalarımızın hastanemizde yaşadıkları problemler varsa bunları  tespit ederek hastanemizden hizmet alan vatandaşlarımız ile birlikte çözeceğiz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde hastalarımızın ve yakınlarının bizlere göstermiş olduğu güler yüz ve misafir perverliklerinden ötürü kendilerine hastane yönetimimiz adına teşekkür ederim" dedi.

Konya Ajansı : Yakup Çetin



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.