Recent Comments

ABDULLAH BAŞCI’YA STK’LARDAN TAM DESTEK


​Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) Yönetim Kurulu Genel Başkanı Abdullah Başcı'ya İstanbul'da faaliyet gösteren ve otuzu aşkın Konya Bozkır etiketli dernek ve vakıf başkanlarından İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı olması için tam destek gelerek, Bozkır STK liderlerinin temsil ettiği Bozkır merkez, kasaba ve köylere ait dernek ve vakıflar tarafından ortak bir kararla KONSİAD Genel Başkanı Abdullah Başcı'nın İstanbul'dan milletvekili adayı olması istendi.  

Abdullah Başcı Başkanlığındaki KONSİAD Yönetim Kurulu ile İstanbul Bozkırlılar Dernek Başkanı Mustafa Göksu başkanlığındaki otuzu aşkın STK kuruluşunun başkanları 07 Mart 2015 Cumartesi günü İstanbul Sefaköy'deki Konya Ovalı Restoran'da sabah kahvaltısında buluştu. 

Bir önceki dönem  de AK Parti'den İstanbul 3. Bölgeden milletvekili adayı olan Abdullah Başçı'nın önümüzdeki Haziran ayında yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri için yine AK Parti'den İstanbul 3. Bölge'den aday adayı olarak müracaat yaptığını, bununla birlikte Bozkırlıların da Abdullah Başçı'nın Konyalıları temsilen İstanbul Milletvekili olması için tam destek verdikleri vurgulandı. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa her şeyi yapmaya kararlı oldukları vurgulayan Bozkır STK'ları Abdullah Başcı'nın; "İstanbul'daki Konyalıları, Karamanlıları ve Rumelileri bir çatı altında toplamayı başararak, yeni kurulan ve genç bir dernek olan KONSİAD'ı ulusal ve uluslararası platformda örnek bir STK yaptığını, KONSİAD'ın Konyalıların ümidi olarak kendisini gösterdiğini, bunu gerçekleştiren Abdullah Başçı'nın da TBMM'nde Konyalıları, Karamanlıları ve Rumelileri layıkıyla temsil edeceğini" belirttiler.   

Geçtiğimiz yıl Gezi Parkı olaylarında, olayı çıkaranlar tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak boğazından aldığı ağır darbe ile ölümden döndüğü belirtilen Abdullah Başçı'nın bu rahatsızlığındaki harabiyetin halen devam ettiği Prof. Dr. Nazım Durak tarafından Abdullah Başcı'nın kontrol altında tutulduğu dile getirilen Abdullah Başcı'nın AK Parti'nin ilk kurulduğu andan itibaren, yani 2002 yılında AK Parti Güngören İlçe Teşkilatı Kurucusu ve İlçe Başkanı olarak görev yaptığını, 2002-2004 yıllarında yaptığı AK Parti Güngören İlçe Başkanlığı görev süresi içerisinde, 3 Kasım 2002 Milletvekili Genel Seçimlerinde Güngören, yüzde 43'lük oy oranı ile İstanbul'un en başarılı ilçeleri arasında yer aldığını, 2004 yılı yerel seçimlerinde yüzde 53'lük oy oranıyla İstanbul'daki ilçeler arasında Güngören'in üçüncü ilçe olduğunu, Abdullah Başcı'nın teşkilatçılığını siyasi alan dışında sosyal alanlarda da devam ettirdiğini, çeşitli STK'larda kurucu üyelik ve kurucu başkanlık yaptığını, Konyalıları, Karamanlıları ve Rumelileri KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliği ile Türkiye'ye ve dünyaya tanıttığını belirten kahvaltıya katılan STK Liderleri, Abdullah Başcı'nın Genel Başkanlığını yaptığı KONSİAD'ın 2015 yılı içinde CNR uluslararası Fuar Merkezi'nde yapacağı üçüncü KONEXPO ile yine Konyalılar, Karamanlılar ve Rumeliler adına büyük bir organizasyona imza atacağını belirterek artık Abdullah Başcı'nın TBMM'de Milletvekili olarak bulunmasını istediler.     

Millete hizmet yolunda AK Parti saflarında İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday Adaylığı için geçtiğimiz hafta temayül yoklamasına katılan ve ilk beş sırada yer alarak istenen ve beklenen sonucn ortaya çıkmasını beğendiklerini belirten STK Liderleri Abdullah Başcı'nın İstanbul AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adaylığının üst sıralarda yer almasını dile getirerek bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya kararlı olduklarını dile getirdiler. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.