Recent Comments

Başkan Köse ayağının Tozuyla Çiftçilerin isteklerini dinledi.


​18.02.2015 tarihinde Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı seçimini kazanarak oda başkanlığı görevine gelen Ali Köse, Meclis Başkanı Metin Sögüt ile birlikte çiftçilerin isteklerini dinlemek için gerçekleştirdiği ziyaretlerde Oda yönetimine destek veren tüm üyelere teşekkür etti.

Başkan Köse teşekkür ziyaretlerine ilk olarak Bozkır ilçesine bağlı Hamzalar mahallesinden başladı. Hamzalar mahallesinde çok sayıda çiftçinin katılımı ile gerçekleştirilen ziyarette Hamzalar mahallesinde önceki dönemlerde Belde Belediye Başkanlığı yapmış Halil Er ve Mehmet Ali Ak'da düzenlenen toplantıya iştirak etti.

Başkan Köse, Çiftçilere yaptığı konuşmasında, "Bizler Çiftçimizin temsilcisiyiz. Çiftçilerimizin her türlü işinde her zaman göreve hazırız. Göreve gelir gelmez genel Başkanımız Ş.Şemsi Bayraktar'ı ziyaret ettik Çiftçilerimize çok selamları var.

Biz tüm ekip arkadaşlarımızla beraber her zaman çiftçimizin yanında olacağız. Oturduğumuz yerde duralım ne bizi rahatsız etsinler ne biz kimseyi rahatsız edelim demeyeceğiz. Devamlı olarak Bozkır'ımız ve çiftçimiz için bir şeyler üretmeye çalışacağız.

Çiftçilerimize kapımız her zaman açıktır, ilk günlerde değil görev süremiz boyunca çiftçimizin her zaman yanında olacağız" dedi.

Köse Bozkır'ın Hamzalar mahallesi ziyaretinden sonra Yeniköy ve Sarıoğlan mahallelerinde de ziyaret gerçekleştirdi.

Konya Ajansı : Yakup Çetin

Haberin Fotoğraf Albümleri: 






Haberin Videoları;
>Hamzalar Videosu
Sarıoğlan Videosu
Sarıoğlan Boyalı Videosu


Haberin Ulusal Sitelerden Görünümleri:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.