Recent Comments

Bimder Veda Hutbesi Yarışması 11 Martta Düzenlenecek


​Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurulduğu İlçemiz Bozkır!da düzenleyeceği Veda Hutbesini ezbere güzel okuma yarışması 11 Mart'da düzenlenecek. 



İlçemizde bulunan Liselerimizin katılımın gerçekleştirildiği ödüllü Veda Hutbesini ezbere ve güzel okuma yarışması 11.03.2015 tarihinde saat 14.00'de Bozkır Belediyesi yeni düğün salonunda gerçekleştirilecektir. 


Her okulunun kendi birincisini belirlediği yarışmada Okullar arası birincil gelen öğrencilerimiz 11.03.2015 tarihinde saat 14.00'de Bozkır Belediyesi yeni düğün salonunda gerçekleştirilecek olan yarışmada yarışacak. Okulların birincileri arasında gerçekleştirilecek olan Veda Hutbesini ezbere ve anlamıyla güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere verilecek hediyeler şöyle; a) 1.'ye Yarım Altın, b) 2.'ye Çeyrek Altın, ve Gram Altın c) 3.'ye Çeyrek Altın, d) Okullarımızın hepsinden birinci olup gelip final yarışmasına katılan öğrencilerimize gram altın verilecektir.

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Görür, gazetemize yaptığı açıklamasında "Yarışmamızın ödüllerine sponsorluk yapan tüm Esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Yarışmamıza tüm vatandaşlarımızınkatılımını bekliyoruz" dedi. 

 
Konya Ajansı : Yakup Çetin
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.