Recent Comments

BOZKIR HEM'de YOĞUN KURS PROGRAMI DEVAM EDİYOR





Bozkır Halk Eğitim Merkezi'nde yoğun kurs programı devam ediyor. Kurum müdürü Mehmet ÇATDERE yaptığı açıklamada; Bozkır Halkı için burada olduklarını, imkanların elverdiği ölçüde halkın her türlü kurs talebini yerine getireceklerini ifade etti.

Kursların açılabilmesi için 12 kişilik gurupların oluşması gerektiği ve kurs başlamadan başvuru yapılması gerektiğini ifade etti. Bozkır Halk Eğitim Merkezi internet sitesinde başvuru fomunun olduğunu söyledi. Bu linke tıklayarak indirebilirsiniz. BAŞVURU FORMU

Halk Eğitim Merkezinin görevinin sadece kurslar değil aynı zamanda iş yükünün büyük bir bölümünü de AÇIKÖĞRETİM in oluşturduğunu söyledi. Açık Lise ve Açık Ortaokul öğrencileri nerede kayıtlı olursa olsunlar hertürlü işlemlerini Bozkır HEM Açık Bürosu tarafından yapılabileceğini ifade etti.

Bozkır Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O Müdürlüğü olarak; geleceğe yönelik projelerinden bahsetti. Öncelikle 2015 Eylül döneminde kapanacak dershanelerin yerini alacaklarını, mezun öğrencilerin ders destek noktasında ücretsiz olarak her türlü ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ve bu yönde hazırlık yaptıklarını ifade etti.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim GÜN'le yaptığı görüşme sonrasında; unutulmaya yüz tutmuş Bozkır Ekibininde yeniden canlandırılması ve genç nesle aktarılması hususunda çalışmalarının olacağını, okullarda Bozkır Halk Oyunları Ekiplerinin kurulması için kurslar açmayı planladıklarını, ayrıca yöremize ait oyun ve kıyafetlerin tescili noktasında Kültür Bakanlığı ve Halk Oyunları Federasyonu ile görüştüğünü ve İl Temsilciliğinin bu konuda yardımcı olacağını söyledi. 

Devam eden bazı kurslar...
Mehmet ÇATDERE'nin yaptığı açıklamaya göre hafta sonu Osmanlıca kursları başlamış bulunmakta ve kayıtlar devam etmektedir. Osmanlıca kursları cumartesi ve pazar günleri saat 13:00 ve 16:00 arasındadır.

Osmanlıca Kursundan görünümler...








İngilizce kursu haftaiçi akşam ve haftaiçi gündüz kursları ve kayıtları devam etmektedir.

İngilizce kursundan görünümler...





İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile yürütmüş olduğumuz "Arı üreticiliği ve yetiştiriciliği kursumuz başlamış bulunmaktadır.

"Arı üreticiliği ve yetiştiriciliği kursundan görünümler....






"4 - 6 Yaş Çocuk Etkinlikleri ve Eğitimi" kursu başlamıştır,  haftaiçi ve hostasonu gurupları ile devam etmektedir.
"4 - 6 Yaş Çocuk Etkinlikleri ve Eğitimi" kursundan görünümler...




 Mart ayı içerisinde İŞ-KUR bünyesinde "El Sanatları ve Giyim kurslarının" açılacağı, bahar ayının gelmesiyle halka yönelik fitnes ve sportif faaliyetler, Belediye Spor Salonunda vücut geliştirme sağlıklı yaşam için spor etkinlikleri yapmayı planladıklarını söyledi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.