Recent Comments

“Bozkır’ın Damadı Olmaktan Gurur Duyuyorum”


​Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili aday Adayı Doktor Ali Sayar, ilçemizi ziyaret etti.

Seçim Çalışmaları kapsamında Konya'nın ilçelerinde ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Aday Adayı Doktor Ali Sayar, ziyaretler kapsamında eşinin memleketi olan Bozkır ilçemizi de ziyaret etti. 

Partisinin Bozkır ilçe teşkilatını ziyaret eden Doktor Ali Sayar, burada partililerle bir araya geldikten sonra gazetemiz Bozkır Postası'nı da ziyaret etti. 

CHP Konya Milletvekili aday adayı Ali Sayar, gazetemiz Bozkır Postası'nı ziyaretinde, Bozkır ilçesinin sorunlarına duyarsız olmadıklarını kaydederken, eşinin de Bozkırlı olmasından dolayı, ilçenin sorunlarını yakından tanıdığını ve sıralamaya girerek mecliste milletin temsilcisi olması halinde, Bozkır ilçesinin sorunlarını takipçisi olacağına da vurgu yaptı. 

İlçenin doğalgaz erişim sorununun yıllardır çözülemeyen bir yara olduğuna da değinen Doktor Ali Sayar, "Konya'nın ücra ilçelerinden olan Bozkır'da ekonomik teşviklerin artırılması gerekiyor. Doğalgaz sorununun çözülmesi gerekiyor, sağlık konusundaki yetersizliğe son verilmesi gerekiyor" dedi. 

Eşinin Bozkırlı olduğunun da altını çizen Doktor Ali Sayar, "Bozkır'ın, yani efelerin diyarının damadı olmaktan da son derece gururluyum" diyerek gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz'la vedalaşarak ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.