Recent Comments

ESKİ BELDE BELEDİYELER YERİNDE YÖNETİLECEK


​Belediye Başkanı Mehmet Tutal,  büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen eski belde belediyelerini ayda bir defa dönüşümlü olarak mahallelerden yönetecek. 

Büyükşehir yasası gereği mahalle statüsüne geçirilen eski belde belediyelerinin merkez ilçeye bağlanması ile her ay bu çalışmanın tekrarlanacağını kaydeden Başkan Mehmet Tutal, Seydişehir'e bağlı 8 büyük mahallenin ayda bir yerinde yönetim sistemiyle idare edileceğini belirtti.

İlk yönetim Bostandere Mahallesi'nden yapıldı. 

Her ay döngüsel olarak tekrar edilecek yerinde yönetim ile Seydişehir'in 16 merkez ve 29 taşra mahallesinin yönetimi  gün içinde o mahalleden yapılacak. 

Başkan Tutal, büyük mahallelerin sıkıntıları ve talepleri ile yakinen ilgilenerek onların ayağına gitmenin yerel yönetimlerde başarıyı arttıracağını belirtti. 

Birim müdürleri ile birlikte Bostandere Mahallesini, gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tutal, daha sonra eski Bostandere belediye başkanlık makamında talep ve şikâyetler için halkla buluştu. 

Birim müdürleri ile birlikte mahalleleri yerinde yöneterek, sorunları çözmek, halkın arz ve taleplerine hızlı yanıt vermek için bu çalışmanın başlatıldığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; '' Mahallemizdeki sorunları tespit ettik. Arazileri gezdik. Aynı zamanda Seydişehir'in diğer tüm işlerini de takip ederek işler aksatılmadan sistemli bir şekilde çalışmamıza devam ettik''dedi.

Mahalle halkı ise ayda bir sefer de olsa Belediye Başkanının çalışmalarını mahalle de yapmasının çok önemli olduğunu ifa etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.