Recent Comments

KONSİAD’DAN Ali Ulvi ÜLKER’E HAYIRLI OLSUN


​Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) Yönetim Kurulu Genel Başkanı Abdullah Başcı, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve beraberindeki KONSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, KONSİAD Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ulvi ÜLKER'i makamında ziyaret ederek, atanmış olduğu yeni görevi için kendisini tebrik etti. 

Sağlık Bakanlığı bağlı kuruluşu olan Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı görevine kısa bir süre önce atanıp görevine başlayan Ali Ulvi ÜLKER'in ziyaretinde; İstanbul'da bulunan Genel Müdürlük binasındaki çalışma ofisinde KONSİAD Yönetim Kurulu Genel Başkanı Abdullah Başcı, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve KONSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Kerim Yapar, Cafer Yaren, Hasan Hüseyin Keser, Hasan Ciğerci, Aslan Mustafa ve Kazım Gündoğdu katıldılar. 

Ziyaret sırasında konuşan KONSİAD Genel Başkanı Abdullah Başcı; "Devletimizin hizmetindeki Hemşehrilerimizi böyle makamlarda görmek hepimizi sevindiriyor. Ali Ulvi Ülker Kardeşimiz, KONSİAD'ın kuruluş aşamasında kurucu üyeliği bulunan, Yönetim Kurullarımıza ve bizlere danışmanlık yapmış ve yapmakta olan bir kardeşimizdir. Hepimiz gibi Konyalıların ve KONSİAD'ın bir neferi olan kardeşimize yeni görevinde üstün başarılar diliyorum." Demiştir. Ziyarete katılan KONSİAD Genel Başkanı Abdullah Başcı, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve KONSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri; Sağlık Bakanlığı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ali Ulvi Ülker'e başarılar dileyerek, kendisini desteklediklerini ve daima yanında olduklarını belirtmişlerdir. 

Daha sonra Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü Uzm. Dr. Hüsem Hatipoğlu'nun bir görev sebebiyle Genel Müdürlükte olmayışından dolayı kendisine vekâlet eden Genel Müdür Yardımcısı Dr. Osman Kan'a da bir nezaket ziyareti yapan KONSİAD Genel Başkanı Abdullah Başcı, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve KONSİAD Yönetim Kurulu Üyelerine Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğünün görevleri hakkında bilgi verilmiştir.     



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.