Recent Comments

MHP Konya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Atalay’dan Gazetemize Ziyaret


​MHP Konya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Atalay, Bozkır ilçe teşkilatına yaptığı ziyaretten sonra Gazetemiz Bozkır Postası'nı da ziyaret etmeyi unutmadı.

Aslen İlçemize bağlı Taşbaşı Köyünden olan MHP Konya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Atalay, ilçemize yaptığı ziyarette, MHP Bozkır İlçe teşkilatını ziyaret ettiği ve ardından Bozkır Postası Gazetesini ziyaret etti. Atalay'ın beraberinde MHP Bozkır İlçe Başkanı İbrahim Koyuncu, MHP Bozkır Belediye Meclis Üyesi Hikmet Balcı ile çok sayıda partililer bulunuyordu.

MHP Konya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Atalay: "19.01.1956 yılında, İlçemiz Bozkır'a bağlı Taşbaşı Köyü'nde doğmuş. İlk ve orta öğreniminden sonra, Konya Selçuk Eğitim Enstitüsü'nden mezun olan olmuş. Atalay; Öğretmenlik yaptığı yıllar da, Konya Selçuk Üniversitesi'nde lisans ve yüksek lisans yapmış. Daha sonra bahse konu üniversitede Öğretim Elemanı olarak çalışırken, doktora programını tamamlamış. Yrd. Doç. Dr. Unvanını almış. 21 yıl çalıştığı Konya Selçuk Üniversitesi'nden ayrılarak Artvin Çoruh Üniversitesi'nde öğretim üyesi olmuş. Ayrıca 4 Kasım 1999'dan bu yana Başbakanlık Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı "Haberleşme Üyesi"dir. Bu üyeliği Atatürk araştırma Merkezi Başkanlığı'nın, 02.02.2015 tarihinde aldığı kararla tekrar yenilenmiş olup; Kurumların yurt içindeki ve yurt dışındaki faaliyetlerine yardımcı olmak veya bu hizmetleri yürütmek üzere tekrar görevlendirildiği belirtilmiştir."

AHMET ATALAY'DAN KONYALI HEMŞERİLERİNE

Gazetemiz Bozkır Postası'nı ziyaret eden Mehmet Atalay, gazetemize verdiği yazılı demecinde: "Değerli hemşerilerimiz, Konya'mız ekonomik ve sosyal alanlarıyla beraber manevi olarak da Türkiye'nin gözbebeği bir şehirdir. Benim tüm yaşantım bu şehirde geçmiş olup, bu şehrin yetiştirdiği bir akademisyen olarak ortaya koyduğum 9 adet eserimin 8 adedi Konya ile ilgilidir. Bu manadan düşünüldüğünde Konya Ahmet Atalay, Ahmet Atalay'da Konya ile adeta özdeşleşmiştir. Branşım açısından bakıldığında ise; anayasal hareketler ve demokratikleşme bizim alanımıza girer. Kuvvetler ayrılığı veya kuvvetler birliğinin ne anlam ifade ettiğini ve tarihi gelişimini de bizden daha iyi bilen yoktur. Dolayısıyla anayasa yapmak, anayasadan madde kaldırmak, madde yazmak, madde tadilatı yapmakta bilgimiz dâhilindedir. Ayrıca bir akademisyen olarak proje hazırlamak ve uygulamasını takip etmek de bizim işimizdir. Bunun dışında Konya'yı en iyi tanıyan birisi olarak Konyalının sıkıntılarını ve isteklerini anlayabilmekteyim. Tüm bunları tahlil edebilen ve geleceğimize yönelik olarak ıstıraplarımızın dindirilmesini sağlamak, birlik ve beraberlik içerisinde güçlü, istikrarlı Türkiye'nin ilerlemesine dair her türlü çalışmada bulunmak da hedeflerimiz arasındadır.

Aziz Konyalılar, vekillik görevini sadece temsil makamı olarak görmekten öte, sorun çözen, elini taşın altına koyan, cesaret ve vakarını halkın iradesinden yana ortaya koyan bir vekil anlayışı ile çalışmak da düsturumuz olacaktır. 
Kıymetli hemşerilerim bu zorlu süreçte özellikle Konyalı MHP'ye gönül vermiş kardeşlerimizin yanı sıra dinimize, vatanımıza ve milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda diğer Konyalı hemşerilerimizin bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Bu ulu şehri ve Türkiye'mizi daha ileriye taşımak için desteğinize ve dualarınıza talibim. Rabbim bu süreci bizler ve memleketimiz için hayırlara vesile kılsın inşallah !.. Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Aday adaylığım şahsım, ailem, Konya ve Türkiye'miz için hayırlara vesile olsun. KONYA'DAN YOLA ÇIKTIĞIMIZ BU SEFERİMİZ ZAFERLE SON BULSUN. YÜCE YARADANIMIZDAN DİLEĞİMİZ VE İSTEĞİMİZ BUDUR. SAYGILARIMLA!"
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.