Recent Comments

Saadet Partisi İlçe Kongresi yapıldı


​Saadet Partisi Bozkır İlçe Teşkilatının 5. Olağan kongresi 1 Mart 2015 Pazar günü ilçe teşkilat binasında yapıldı. Tek adayın olduğu kongrede İlçe Başkanlığına Mustafa Yıldırım yeniden seçildi.



1 Mart 2015 tarihinde Saadet Partisinin 5. Olağan genel kurulu İlçe Teşkilat binasında yapıldı. Kongreye Saadet Partisi delegeleri ile ilçe yönetim kurulu üyeleri ve ilden gelen ilçe müfettişinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Yapılan kongre sonucunda halen ilçe başkanlığı görevini yürüten Mustafa Yıldırım yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Saadet Partisinin 5. Olağan kongresinde, 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüşün Lideri Merhum Necmettin Erbakan hocanın vefatının 4. Yılı münasebetiyle merhum Necmettin Erbakan rahmetle anıldı. Necmettin Erbakan Hocanın kendilerine emanet ettiği bayrağı en güzel şekilde taşımaya devam edeceklerini belirttiler.

Muhterem Erbakan hocanın büyük bir devlet adamı olduğunu, Erbakan hocanın idealleri amaçları ve göstermiş olduğu ilkeler üzerinden çalışmaya gayret edeceklerini söylediler. Merhum hocanın büyük bir devlet adamı olarak İslam dünyasına büyük hizmetler gerçekleştirdiğini ve tüm mazlumların hakkını koruyan bir lider olduğunu, Erbakan hocanın "İslam'ın dünyaya zamana bakış açısını yerinde yorumlamış bizlere öğretmiştir. İslam birliği deyince Erbakan deyince İslam birliği akla gelir" dediler. 

Daha sonra Saadet Partililer kongrede şu konuşmalarını şöyle tamamladılar: "5. Olağan İlçe Kongremizin Ülkemize ve Bozkırımıza hayırlı olmasını dilerken, bu vesile ile tekrardan Erbakan hocamıza Bozkır ilçe teşkilatı olarak Allah'tan rahmet diliyor ve hocamızı saygılarla anıyoruz" şeklinde konuştular.

Saadet Partisi Bozkır İlçe Teşkilatının yapılan 5. Olağan kongresinin sonucunda ise yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor. Asil Üyeler; Mustafa Yıldırım, Bekir Oğuz, Mustafa Dinç, Mehmet Ünal, Mustafa Özakan, Sefer Sarıyar, Mehmet Nurol, Derya Yavuz, Mehmet Aydın, Hasan Navruz, Mustafa Eroğlu.

Yedek Üyeler; Galip Akdağ, Hamza Kılınçel, Abdurrahman Güler, Abdurrahman Kırtalı, Muharrem Yılmaz, Vahap Apa, Fevzi Turay, Mehmet Çalık, Ali Keklik, Arif Çoban ve Mustafa Özkan'dan oluşmaktadır.
İl Delegeleri de şu isimlerden oluşmaktadır: Mustafa Yıldırım, Hamza Kılınçel, Mustafa Özakan, Mustafa Dinç, Mehmet Ünal, Mehmet Nurol, Bekir Oğuz, Sefer Sarıyar, Mustafa Eroğlu, Arif Çoban, Fevzi Turay ve Abdurrahman Kıratlı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.