Recent Comments

Adaymış gibi çalışacağız!


​Ak Parti Konya Milletvekili aday adaylarından Ali Kaya, Aygül Erdem gazetemizi ziyaret ettiler. Ak Parti'den aday adayı olan Kaya ile Erdem: "Listede yer almadık diyerek partimize kırılmadık. Aksine daha da kenetlenerek partimizin yanında olacağız ve adaymış gibi çalışacağız" dediler.

Ak Parti Konya Milletvekili aday adaylarından Ali Kaya, Aygül Erdem, Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli ile Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Örs gazetemizi ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.


Ak Parti Konya Milletvekili aday adaylarından Kaya ile Erdem gazetemize yaptıkları ortak açıklamalarında: "7 Haziran 2015 tarihindeki yapılacak genel seçimlerde hepinizin bildiği gibi bizlerde Ak Partimizden aday adayı olmuştuk. Listelerin açıklanmasının ardından kendimizi listede göremedik. Bizler listede yoğuz diyerek partimize kesinlikle kırılmadık. Aksine partimize daha fazla kenetlendik ve adaymış gibi çalışacağız. Partimizin Konya Milletvekili adaylarının açıklandığı listede kendi ismimiz varmış gibi Bozkırlı hemşehrimiz Ziya Altunyaldız'ın ismini dördüncü sırada görmek bizleri ayrıca sevindirmiştir. Sonuçta Bozkırımızın çok hizmete ihtiyacının olduğunu hepimiz biliyoruz. Hemşehrimiz Ziya Altunyaldız'ın da Bozkır'ın hizmetlerini takip edeceğine ve çözüm yollarını açacağına da şimdiden inancımız tamdır. Birlik ve beraberlik içerisinde, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için Ak Parti kadroları olarak el ele vererek hummalı bir şekilde çalışmalarımızı bizlerde sürdüreceğiz. Bu seçimlerin geçen her seçimlerden daha da önemli olduğunu biliyoruz. Ülkemizi tekrar eski karanlık günlerine gitmesine müsaade etmeyeceğiz. Bunu halkımızda iyi bilmektedir. Dediğimiz gibi bu seçim çok önemlidir. Bu seçimlerde küsmeler ve dargınlıklar kesinlikle olmamalıdır. Aksine daha sımsıkı kenetlenmemiz lazımdır" şeklinde ifadelerde bulundular.

Öte yandan Ak Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli'de, Ali Kaya ile Aygül Erdem'in konuşmalarına aynen katıldığını ifade etti. Başkan Çelmeli, 7 Haziran seçimlerinin ülkemiz için oldukça önemli olduğunu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Konya genelinde Ak Parti'nin alacağı oy oranının da çok önemli olduğuna vurgu yaparken, hem Konya halkına, hem de Bozkır halkına güveninin şimdiden tam olduğunu söyledi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.