Recent Comments

“Bozkır’a hizmet etmek görevim olacaktır”


​AK Parti Konya Milletvekili aday adayı Bozkırlı hemşehrimiz Aygül Erdem, gazetemize yaptığı nezaket ziyaretinde: "Hemşerilerimizin dertlerini sıkıntılarını dinleyip hep onların yanında olacağım. Ben Bozkır'lı olmanın gururunu ve onurunu her zaman yaşıyorum ve Bozkır'a ve Bozkırlı'ya hizmet etmek benim için bir onur olacaktır" dedi.olacaktır" dedi.

7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde, AK Parti'den Konya Milletvekili aday adayı olan Bozkırlı hemşehrimiz Aygül Erdem geçtiğimiz hafta içerisinde gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret etti. Erdem ziyaretinde Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz'la yaklaşık olarak bir saate yakın sıcak ve samimi bir hava içerisinde Bozkır'ın sorunlarını ele aldılar.

AK Parti Konya Milletvekili aday adayı Aygül Erdem, Bozkır'ın sorunlarını yakından bildiğini ve hem Ülkemiz, hem Konyamız, hem de Bozkır'a hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu söyledi.

Aygül Erdem Bozkır'ın sorunlarıyla ilgili Bozkır Postasına yaptığı önemli açıklamasında şöyle diyor: "Ben Aygül Erdem bu topraklarda doğmuş ve yaşamış bir insan olarak bir Bozkır'lı olmanın gururunu her zaman yaşıyorum. Bozkır'ımızın sorunlarını yakından bilen ve takip eden bir insanım. Bozkır kısır iş imkanları yüzünden sürekli göç veren ve halkın geçimini sağlamak için gurbete gitmek zorunda kaldığı bir ilçedir ve her geçen günde bu daha da kötüye gitmektedir. Birilerinin bu işe el atması gerekmekte ve Bozkır'a özel sektör ve devlet imkanları çerçevesinde yatırımların getirilmesi gerekmektedir, aksi takdirde Bozkır'ın ve Bozkır'lının sorunları her geçen gün çoğalmaktadır. Adı gibi olmayan ve yem yeşil doğası, pınarları, dağları ile yaz kış her göreni büyüleyen bu güzel şehrimize elimizden gelenin en iyisini yaparak yatırımların akmasını sağlamak benim görevlerimden biri olacaktır.

Rabbim bana milletvekili olma görevini nasip ederse ilçemiz Bozkır ve komşu ilçelerimizin ihtiyaçları yerel yönetimlerin desteği ile en acilden başlanarak tek tek giderecek, Hemşerilerimizin dertlerini sıkıntılarını dinleyip hep onların yanında olacağım. Ben Bozkır'lı olmanın gururunu ve onurunu her zaman yaşıyorum ve Bozkır'a ve Bozkırlı'ya hizmet etmek benim için bir onur olacaktır.

Partimizin yeni Türkiye yolundaki atmış olduğu adımlar ve hedefleri ortadadır. Bu hedeflere ulaşmak için bana görev verilirse bir nefer olarak tüm gayretimle çalışacağım. Bu güzel ülkenin insanları her şeyin en iyisine layıktır. İstikrarın sürmesi ve daha güzel günler için Ak Parti hükümetinin yoluna devam etmesi gerekmektedir. Bu nedenle 7 haziran seçimlerinde tüm hemşehrilerimizden partim adına desteklerini bekliyorum" şeklinde konuşan Erdem'e gazetemizden vedalaşarak ayrılırken, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz'da, "Bozkır'ın sorunlarını ve Bozkırlının yanında olan içimizden birilerinin Milletvekili olması en büyük arzumuzdur" diyerek Aygül Erdem'e aday adaylığında başarılar başarılar diledi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.