Recent Comments

Dipsiz Göl'ün İşgalı ile ilgili Başvurumuz Sonuçlandı


İlçemiz Bozkır sınırları içinde yer alan ve Yörük Göçerlerin göç ettiği Bozkır Dipsiz göl doğal mesire alanına yörede kontrolsüz ve denetimsiz bir şekilde yayla evleri yapması ile ilgili haberimiz ve Bimer başvurumuz sonrası gerekli mercilerden cevap geldi. 

Gölün üç cephesini çepe çevre saran evlerden sonra gölün açık olan cephesine de ev yeri olarak su basmanları yapılmıştı bimer başvurumuz sonrası gelen cevaba göre gerekli yıkım kararı ve cezai işlem kararı çıkmış ve olay Bozkır Cumhuriyet Başsavcılığına intikal etmiş. 

İnşallah bu tarz girişimler son bulur ve doğal güzelliklerimiz bugün olduğu gibi gelecek nesillerimize de doğal güzellikleri ile aktarılır. 


Bimer Başvuru Sonucu;

"Sayın YAKUP ÇETİN ,
Bimer Başvuru Numaranız :357923

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ve İmar Müdürlüğünce yapılan tespitler sonucunda Dipsiz Göl çevresinde yapılan kaçak –ruhsatsız yapılaşmalara İmar Kanununun 42.maddesi gereğince Belediye encümenimizce idari para cezaları verilmiş, aynı kanunun 32.maddesi gereğince yıkım kararları alınmıştır. Bozkır Cumhuriyet Başsavcılığının iddianameleri ile Asliye Ceza Mahkemesine dava açması sonucu Hukuksal süreç başlamıştır. Ayrıca Dipsiz Göl Mevkiinde kaçak ve ruhsatsız yapılaşma konusunda gereken hassasiyet devam etmektedir. Bilgilerinize rica olunur."


Sırıstat Haber Merkezi: Yakup Çetin


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.