Recent Comments

“Küme düşmeyeceklerine inanıyorum”


​Emekli Komiser Ahmet Ağır, Bozkır Gençler Birliğinin küme düşmeyeceğine inandığını ve futbolculara güvendiğini söylerken, yazılı açıklamasında da futbolculara nasihatler veriyor.

Bozkır Gençler Birliği takımı ile ilgili gazetemize yazılı olarak açıklama yapan emekli komiser hemşehrimiz Ahmet Ağır yaptığı yazılı açıklamasında, 1958 yılında Bozkır Gençler Birliği spor kulübünün kurulduğunu ve kendisinin de 17-18 yaşlarında 9 numara forma ile top koşturduğundan bahsediyor.

Emekli Komiser Ağır gazetemize yazılı olarak yaptığı açıklamasında: "Bozkır Gençler Birliği takımımızda 17-18 yaşlarındayken top koşturmuşumdur. Ben o yıllardan bu yıllara kadar takımımızın her zaman yanında oldum. Bozkır Gençler Birliğinin spor kulübünde de kulüp başkanı olarak görev yaptım. Yani futbol benim birinci mesleğim olduğu gibi, Bozkır Gençler Birliği takımımızın ise kalbimde ayrı bir yeri ve aşkı vardır.

Sevgili gençler, gördüğüm kadarıyla müsabakalara eksik antramanla çıkıyorsunuz, her türlü imkanınız var. Müsabakalarda idmansız olduğunuz için hep zorlanıyorsunuz. Siz futbolcularımıza bir abiniz olarak sesleniyorum. 'Lütfen iyi antraman yapın. Takımın başında futbolu iyi bilen bir hocanız var. Futbolun içinden gelen kulüp başkanınız var. Onların kıymetini iyi bilin.' 

Sevgili futbolcular, sizden bir gün bile büyük olan erkeklere abi, bayanlara abla diye hitap ve hürmet ediniz. Bu Bozkırımızın adet ve örflerinden gelen bir geleneğidir. Futbolda saygı başarı getirir. Bunu asla unutmayınız" diyen Ağır, yazılı açıklamasında futbolculara kısa ve öz nasihatler verirken, Bozkır Gençler Birliğinin eski futbolcusu ve yıllar önce kulüp başkanlığı yapan Ahmet Ağır açıklamasını şöyle tamamladı.

Ağır: "Sevgili Bozkır Gençler Birliği Futbolcuları, sizlerin bir şansıda Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir bey'in sizlerle her yönde ilgilenmesidir. Kaymakam bey'in kendisine ayrıca bir Bozkırlı olarak buradan teşekkür ediyorum. Sevgili Sporcu evlatlarım, ben 75 yaşındayım, sizlerden isteğim Bozkır Gençler Birliğini bir alt kümeye düşürmeyin. Bunu başaracağınızı da biliyorum. Bozkır'ın en eski futbolcularından Ahmet Ağır abinizi ve Bozkır'ı sevindirin" şeklinde yazılı açıklamasına son veren Ahmet Ağır, gazetemiz Bozkır Postasına da Bozkır'da basın olarak önemli bir eksikliği yıllardır yerine getirdiğinden dolayı teşekkür etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.