Recent Comments

Şimdiden Hayırlı Olsun!


​7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde, Ak Parti'de 4. sıradan Ziya Altunyaldız, MHP'de 1. sıradan Mustafa Kalaycı ve 2. sıradan Sait Gönen aday olurlarken, Türkiye Büyük Millet Meclisine girmeleri garanti görülüyor. Böylece üç Bozkırlı Milletvekiline şimdiden hayırlı olsun diyoruz.

7 Nisan 2015 tarihinde siyasi partilerin YSK'ya verdikleri listeler saat 17.00'de açıklanırken, Ak Parti'de bir ve MHP'de de iki Bozkırlının seçilebilecekleri sıralarda isimlerinin yer alması Bozkır adına sevindirici oldu.
İlçemize bağlı Hisarlık Beldesinden olan Ziya Altunyaldız 2010 Yılında Gümrük Müsteşarlığına getirilmişti. O tarihten beri Gümrük Müsteşarlığı yapmaktaydı. 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için Gümrük Müsteşarlığından istifa ederek Ak Parti'den Konya Milletvekili aday adayı olmuştu. Altunyaldız, Ak Parti'den dördüncü sıradan da Konya Milletvekili adayı oldu. Ziya Altunyaldız'ın Türkiye Büyük Millet Meclisine girmesi kesin gözüküyor. İlçe halkımız Ziya Altunyaldız'ın bu sırada yer almasına sevinirken, Altunyaldız'dan Bozkır'a canla başla çalışıp mücadele etmesini de istedi. Bozkır'ın çok hizmetlere ihtiyacının olduğunu ve istihdam sağlayıcı yatırımlar yapmasını şimdiden beklediklerini belirttiler.

İki dönemdir muhalefet partisi MHP'den ikinci sıradan aday olan ve Konya Milletvekilliğini yürüten Üçpınar Beldesinden hemşehrimiz Mustafa Kalaycı'da, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde bu sefer MHP'den birinci sıradan aday oldu. Kalaycı, iki dönemdir Konya Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde Konya'yı ve Bozkır'ı temsil ederken, muhalefet partisinden de olsa, TBMM'sinde verdiği soru önergeleriyle en iyi çalışan Milletvekilimizdi. Kalaycı, gazetemiz Bozkır Postasının da iyi bir okuyucusudur. Bozkır'ın sorunlarını takip ederek, soru önergeleriyle TBMM'sinde Bozkır'ı en iyi savunan isimlerdendi. Bu Milletvekilimizin de tekrar MHP'den birinci sıradan aday gösterilmesi bizleri ve Bozkırlıları sevindirdi. Milletvekilimiz Kalaycı'nın aynı kararlılıkla Bozkır için TBMM'sinde mücadelesine devam edeceğine şimdiden inanıyor, daha önceki hizmetlerinden dolayı da kendisine Bozkır adına eşekkür ediyoruz.

Öte yandan MHP eski Konya Milletvekillerinden Bozkır'a bağlı Dereiçi Beldesinden olan Prof. Dr. Sait Gönen'de, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde yine MHP'den ikinci sıradan aday gösterildi. Sait Gönen'inde aradan geçen yıllardan sonra tekrar TBMM'sinde Konya ve Bozkır'ı temsil etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Hemşehrimiz Sait Gönen'inde bu dönemki Milletvekilliğinde Bozkır için daha iyi mücadele etmesini ilçe halkı bekliyor ve inanıyor. 

Bozkırlı üç Milletvekilinin Türkiye Büyük Millet Meclisine girmeleri kesin olarak gözükürken, bu Milletvekili olacak hemşehrilerimizden ilçe halkının beklentisi oldukça fazla olduğu da gözlerden ve yaptığımız izlenimlerden kaçmadı. İktidarıyla, muhalefetiyle el ele vererek Bozkır için mücadele etmeleri, her yıl mum gibi eriyen Bozkır'a istihdam sağlayıcı yatırımlar getirmelerini bekliyoruz. Bu dönem Bozkır'a verilen bu fırsatı üç Bozkırlı Milletvekili adayı değerlendirmelidir.

Bozkır ilçe halkımızda artık bananecilikten biran önce kendilerini kurtarıp, bu üç Milletvekili adayımızı ve ilçe yetkililerini Bozkır'a hizmet yapmaları için iyi sıkıştırmalılar ve verdikleri oyların hesabını yeri gelince sormalılar. Onları Türkiye Büyük Millet Meclisinde Bozkır'a yapılacak hizmetler için sık sık rahatsız etmeliler ve ayıp olur sevdasından vazgeçmelilerdir.
Bozkır Postası gazetesi olarak Bozkırlı bu üç Milletvekili adaylarımıza şimdiden hayırlı olsun der, çalışmalarının Bozkır için olmasını bekleriz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.