Recent Comments

AYNAYA BAKTINIZ MI?


Dedik ki, siyaset bağlantınız ne olursa olsun Bozkırlı iseniz hiçbir şeyden korkmadan, çekinmeden Bozkır siyaseti birinci göreviniz olsun. Bozkır'ın bu durumu içimizi acıtıyor. Yok olan bir Bozkır var, nüfusu kaybolan bir Bozkır var, nüfusu yaşlanan bir Bozkır var.
Artık Bozkır geleceğe umutla bakan projeleri yapılması gerekir dedik. Göçü durduracak, geri göç getirecek projeler yapılması gerekir dedik.
Derdimiz Bozkır dışında ne ola… dedik, kimseyle bir derdimiz yok dedik.
Bozkır'ı cazibe merkezi haline getirecek Konya -  Alanya transit yolunun güzergahının değiştiğini söyledik ve bir açıklama istedik. Bu konuda her platformda ve yazılarımızda herkesin elini taşın altına koymasını istedik.
Bunları üst üste koyduğumuzda kötü bir şey istediğimizi veya söylediğimizi sanmıyorum.
Ama ne hikmetse bazıları bunu muhalefet yapmak, birilerini kötülemek, birilerine karşı olmak, polemik yapmak gibi sanal, duygusuz sorumsuz suçlamalarda bulunanlar oldu..
Öncelikle şunu açıkça söyleyeyim ki, kimseye karşı muhalefet yapmak gibi bir hedefim veya niyetim şu ana kadar olmadı. Tüm derdim Bozkır için ne yapılır, ne yapılmalıdır diye düşündüm, yapılmasını istedim yanlış varsa yanlış dedim, doğru olanları da alkışladım el ver denildiği zamanda el verdim. Stk'ların ve seçilmişlerin, siyasilerin, iş adamlarının ha bir gayret el atmalarını istedim ve halada ısrarla istemekteyim. Bozkır için gelecek vadeden her çalışmada da yanlarında olacağım.
Eğer ki, böyle yapmayı muhalefet sananlar varsa sansınlar, kötü gören varsa görsünler, anlamayanlar varsa anlamasınlar, her zaman doğrunun yanında olmaya yanlışın karşısında olmaya devam edeceğim. Bozkır için umut verici geleceğe dair proje yapılmasını istemeye devam edeceğim.
Şimdi soruyorum yazılarımızı, konuşmalarımızı böyle görenlere;
Aynaya Baktınız mı? Hiç diye.
Sadece siyasi kimliğinize zor geldiği için belki makamlarınızdan belki ilişkilerinizden korktuğunuz için yüzde yüz doğru isteklerimizi ve eleştirilerimizi bu şekilde görmeyi nasıl izah edebilirsiniz?
Bozkır için hayati bir proje olan Alanya yolu hakkında hala ağızlarınızı bıçak açmıyor, neyin korkusudur?
İktidar partisi belediyesi diye vatandaşın iradesini gasp ederken bu gün yaptıklarınızın diğer belediyelerden ne farkı var?
Siyasi kimliği ne olursa olsun ben Bozkır'lıyım diyen, Bozkır'a hizmet etmek istiyorum diyenler Bozkır için siyasi kimlikleri yanında Bozkır siyaseti yapmaktan korkan varsa o Bozkır'lı olamaz.
Çok şey istemiyoruz Bozkır'ı tarihi misyonuna yeniden kavuşturmanın çabası içinde olalım diyorum.
Torosların kuzeyine yaslanmış Bozkır'ın karayağız insanları Bozkır'a sahip çıkmak için el ver. BOZKIR sahibini arıyor.
Selametle
0536 391 72 99
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.