Recent Comments

BOZKIR ZENGİBAR ANADOLU LİSESİ’NDEN BEŞİNCİ ŞAMPİYONLUK


​2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Liseler arası Kaymakamlık Turnuvası Futbol müsabakaları sonuçlandı. Bozkır Zengibar Anadolu Lisesi turnuvayı şampiyonlukla tamamladı.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Liseler arası Kaymakamlık Turnuvası Futbol müsabakaları tamamlandı. Masa Tenisi Kız ve Erkek takımları, Voleybol Kız ve Erkek takımlarından sonra futbolda da gelen beşinci şampiyonluk Bozkır Zengibar Anadolu Lisesi'ni büyük bir sevince boğdu.

Bozkır Zengibar Anadolu Lisesi Müdürü Beytullah Dursun: "Bir eğitim öğretim yılı içinde kazanılan bu beş şampiyonluk, uzun süreli bir altyapı çalışmasının ürünüdür. Bu şampiyonluklarda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet Özçelik ve öğrencilerimizi tebrik ederim. Ayrıca turnuva boyunca takımlarımızın her zaman yanında olan öğretmenlerimize ve öğrenci velilerimize de teşekkür ederim" dedi.


Okul Müdürü Dursun: "Turnuvanın düzenlenmesini sağlayan ve bu konuda okullarımızın her zaman yanında olan, en büyük destekçimiz, Bozkır Kaymakamı Sayın Mustafa Demir Bey'e, Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cengiz Koç Bey'e, Bozkır Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Hanifi Şahin Bey'e okulumuz adına teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.