Recent Comments

KONYA'DAKİ TOPLANTI AHMET DAVUTOĞLU'NU DUYGULANDIRDI.


​Başbakan Davutoğlu toplantıya telefonla katılarak herkese teşekkür etti.

19 Mayıs 2015 Salı Günü Konya da yapılan Birlikte Konya yız platformunun açıklamasına karşılık AhmetDavutoğlu'nun toplantı ile ilgili açıklaması;

"Bugün Konya'da gerçekleştirdiğiniz Konya için birlikteyiz Platformu toplantısı için bizzat teşekkür etmek istedim. Metni okuyunca doğrusu çok duygulandım.

Ve Konyalı olmaktan bir kez daha gurur duydum. Görüş farklılıklarının da bir kenara bırakılarak Konya için hep beraber olma yönünde çok değerli bir kadronun beyan ettiği bu görüşler, benim için büyük bir enerji kaynağı oldu.
Hepinize teşekkürü bir borç biliyorum. Bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. İnşallah 7 Haziran'da da Konya'dan bu anlamda güzel bir seda yükseleceğine inancım tamdır. Tek tek hepinizi kucaklıyorum ve selamlarımı iletiyorum. Allah razı olsun Allah yar ve yardımcımız olsun."
Birlikte Konya'yız Platformu'nun otel Dedeman'da düzenlediği toplantıda önemli isimler Başbakan Ahmet Davutoğlu'na destek sözü verdi.
Dedeman Otel'de gerçekleştirilen programa AK Parti yetkililerinin yanı sıra eski ANAP'lı Bakanlardan Mehmet Keçeciler, MHP eski İl Başkanı Yusuf İnanç, eski Selçuklu Belediye Başkanı İsmail Öksüzler ve CHP eski İl Başkanı Rahmi Baştoklu yer aldı.
Konya'da, Konya İçin Birlikteyiz Platformu tarafından Güçlü Başbakan Güçlü Konya sloganıyla düzenlenen toplantıda, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na destek bildirisi okundu.
Dedeman Otel'de yapılan toplantıya ASKON, ANMEG, Memur Sen, Genç Memur Sen, HUDER, İHH Konya, KTO, KSO, KTB gibi birçok dernek, kanaat önderleri, farklı siyasi görüşlerde yer alan isimler, STK'lar bildiride yer aldı. İş adamları, dernekler, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları, farklı siyasi görüşteki isimler Başbakan Davutoğlu'na destek verdiklerini ortak bildiriyle duyurdu.
Yapılan açıklamada, Konya'nın dünyanın yakından takip ettiği il olduğu belirtilerek şöyle denildi: "Akan kanı durdurmak için savaşacak Başbakanımıza en güçlü desteği vermeliyiz. Vereceğimiz destek dünya tarafından takip edilecek. Seçimlerde önce Konya'nın sonuçlarına bakacaklardır. Konya'nın seçim sonuçları herkes tarafından hatırlanacaktır. Tarihe not düşülecektir. Tüm ilçe, mahallelerle Taşkentli Davut oğullarından Ahmet'e destek vereceğiz. Biz, 2,5 milyon Konyalı olarak Ahmet Davutoğlu'nun etrafında bir araya gelmek istiyoruz. Çünkü güçlü Başbakan demek güçlü Konya demek. Konya'yı tarım başkenti yapmak için, Milli savunma sanayinin kalesi yapmak için, Kavşak noktası olmak için, Başkente başkent olduğunun tescili için. Birlikten güç doğar diyeceğiz. Başbakanın yanında olacağız. Konya tarihi için önemli olan bu seçimler de Konya ayağa kalkmaya hazırdır."
Ortak bildirinin ardından kürsüye çıkan MHP eski İl Başkanı Yusuf İnanç, "Değerli hemşerimiz Ahmet Davutoğlu'nun Konya ve Türkiye için şans olduğunu düşünüyorum" dedi. İnanç, seçimlerde Davutoğlu'na verilecek desteğin önemine vurgu yaptı.
Eski Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler de, toplantıya seve seve katıldığını söyleyerek şöyle konuştu: "Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya'nın başına konmuş talih kuşudur. Bunu korumalıyız. Isparta'nın Demirel'e gösterdiği, Rize'nin Erdoğan'a verdiği desteği biz de göstermeliyiz. Aklımızı başımıza almalıyız. Kendi vilayetinde bir önceki seçimden düşük alan başbakanı o koltukta oturtmazlar. Davutoğlu'na destek vermeliyiz. Sakın ola Konyalılar olarak Davutoğlu'nu mahcup etmeyelim. Dört aydır bunu söylüyorum. Ben AK Partili değilim ama Davutoğlu'na destek vermeyi görev sayıyorum. Ayrılığı bırakmalıyız, birlikte hareket etmeliyiz."
Refah Partisi eski Konya Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ünal'dı ise, Konya'dan çıkmış bir başbakana olması gerekenden fazla destek vermeleri gerektiğini ifade ederek, "Biz, Konyalı Başbakanımıza sahip çıkmak için buradayız. Bunu böyle değerlendirmeyenler yarın üzülürler" diye konuştu. Bu Konya birlikteliği haberi sayfamızdan paylaşmak istedim saygılarımla.
 Nuri Yüceer
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.