Recent Comments

Oprukçu; AKP Nadasa doğru gidiyor



Gazetemizi ziyaret eden MHP Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Oprukçu, insanların adalet sistemine olan inançlarının zafiyete uğratıldığını söylerken, artık AKP nadasa doğru gidiyor dedi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde seçim çalışmalarını Bozkır’da sürdüren ve esnafları ziyaret eden, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Oprukçu, partililer ve Bozkır eski Belediye Başkanı Mustafa Uyar ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.

MHP Konya Milletvekili Adayı Hüseyin Oprukçu, ilçemiz Bozkır’da yaptığı seçim çalışmaları sırasında vatandaşlar ve esnaflarla sohbet ettiklerini belirtirken, artık AKP’nin nadasa doğru gittiğini söyledi.

Gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret eden Oprukçu, son dönemlerde her alanda baş gösteren sıkıntının en çok adalet alanında hissedildiğini ileri sürerken, AKP’nin bu dönemki iktidarında insanlar arasında hem yerelde, hem de genelde oldukça kutuplaşmaların ve ayrışmaların olduğuna da vurgu yaptı. Oprukçu: “AKP’nin bu yaptıkları güzelim ülkemize çok büyük zararlar vermektedir. Bozkırlı hemşehrilerimiz de bunun farkına varmışlar. Her gittiğimiz yerde bunu vatandaşlarımızda söylemektedir. Artık AKP iktidarı nadasa kalacaktır. 13 yıldır iktidarda olmasından dolayı insanlarımıza verimliliğinin gittikçe azaldığı gibi ne yaptığını da bilmemektedirler. AKP iktidarı da bunun farkında olduğunu bildiği için Cumhurbaşkanı bile meydan meydan geziyor” diyen Oprukçu, böyle adaletsiz ve taraflı bir seçimlerde en güzel cevabı ‘benim yurdumun ve Bozkırımın güzel insanları 7 Haziran günü sandıklarda tokat gibi cevabı’ vereceklerine şimdiden inandığını vurguladı.
Oprukçu, gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz’a konuşurken, sözlerine şöyle devam etti; “Ülkemizde sosyal devlete olan inanç sorgulandığı sürece refahtan ve huzurdan bahsedilmez. Hele adalete olan güven yitiriliyorsa demokrasiden bahsetmek en azından saflık olur. Ekonomik alanda yapılan yanlışlıklar ve özellikle devlet eliyle gerçekleştirilen israfın ortaya çıkardığı tahrifat giderilir. Ancak insanların en doğal hakkı olan adalette yaşananlar, insanların bu yüce kuruma karşı olan inançlarını yitirmesine neden olur ki, bunun yol açacağı sıkıntıyı gidermek son derce zor olur.”
İktidarın artık hiçbir uyarıyı dikkate almadığını savunan Oprukçu, “Artık bu arkadaşlarımızı uyarı amaçlı olarak sandıkta dikkatini çekmek, sevgili Bozkır halkına düşüyor. İnanıyorum ki, hemşerilerimiz bunca yaşanan gelişmelerden rahatsızlık duyuyorlardır ve gerekli uyarıyı sandıkta kendilerine vereceklerdir” şeklinde konuştu.


Esnaf ziyaretlerinin son derece olumlu ve başarılı geçtiğini dile getiren Oprukçu, “Tüm görüşlere saygılıyız. Peş peşe yaşanan bunca sıkıntıyı gören esnaf kardeşlerimizin yaklaşımları memnunluk verici nitelikte” diyerek gazetemizden ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.