Recent Comments

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız TBMM'ye Kaydını Yaptırdı


​7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri'nin ardından mazbatasını alan AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, TBMM'ye gelerek kaydını yaptırdı.

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri'nin ardından mazbatasını alan AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, TBMM'ye gelerek kaydını yaptırdı.

Seçimler sonrası mazbatalarını alan milletvekillerinin TBMM'ye kayıt yaptırmaları devam ediyor. Kayıtlarını yaptırmak üzere Meclis'e aileleri ile birlikte gelen milletvekillerinin ilk günkü heyecanları gözlerinden okunuyor. Kayıt yaptıran yeni milletvekillerine Meclis görevlileri yardımcı oluyor. Bugün ise mazbatasını geçen hafta alan AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız TBMM'ye gelerek, kaydını yaptırdı. 

Meclis'e eşi Gülten Altunyaldız, oğulları Furkan ve Ahmet Altunyaldız ile birlikte gelen Ziya Altunyaldız'ı görevliler karanfil vererek karşıladı. Daha sonra parmak izi veren Altunyaldız, yapılan işlemler sonrası TBMM rozeti aldı. Altunyaldız'a rozetini oğlu Ahmet Altunyaldız taktı. Daha sonra Altunyaldız, ailesiyle birlikte basın mensuplarına poz verdi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.