Recent Comments

Bimder’in Yaz Kursları Yoğun talep ile başladı.


​İlçemizde genç nesillerin yetişmesi için faliyetler yürüten kısa ismi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönülleri Yardımlaşma Derneği bu sene öğrencilere toplamda 5 saat olmak üzere 2 Saat Kur'ân-ı Kerimi yüzünden okuma, 1 Saat Kıraat, 1 saat Tecvid ve 1 saat Dini Bilgiler eğitimi veriyor.

Sitemize açıklamalarda bulunan Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür" Bimder Kültür Merkezimizde Dernek olarak bu sene yatılı 55 erkek öğrenci ve gündüzcü 20 erkek öğrenci olmak üzere 75 öğrenciye hizmet veriyoruz.

Derneğimizin kız evlerinden ise 15 yatılı ve 10 gündüzcü olmak üzere toplamda 25 öğrenciye hizmet vermekteyiz.

Halkımızın yoğun ilgisine teşekkür ederiz, özellikle yatılı erkek öğrenci yaz kursumuza yoğun talep olmasına rağmen bütün imkânlarımızı zorlamamıza rağmen bazı velilerimizi geri çevirmek zorunda kaldık.

Bu hizmetlerimizin yapılmasına destek olan başta İlçe Müftümüz Seyit Böğet'e, Rahatsız olmasına rağmen derslere giren ilçe vaizimiz Ahmet Dinç'e, Emekli Öğretmen Mehmet Turan hocamıza ve Bimder olarak burs verdiğimiz İlahiyat Fakültesinde okuyan ve bu hizmette bize destek veren öğrencilerimize teşekkür ederiz, ayrıca Derneğimizin tüm faaliyetlerinde maddi ve manevi destek veren tüm halkımıza teşekkür ederiz" dedi.


İlçemizde genç nesillerin yetişmesi için faliyetler yürüten kısa ismi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve...
Posted by Yakup Çetin on 2 Temmuz 2015 Perşembe
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.