Recent Comments

Bozkır'da şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi.


​Bozkır Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanlığı ile İlçe Jandarma Komutanlığı ilçede bulunan şehit aileleri ve gazilere İlçe Jandarma Komutanlığının bahçesinde iftar yemeği verdi.

Bozkır Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanlığı, Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığının ev sahipliğinde şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi. İlçe Jandarmasının bahçesinde verilen yemeğe, Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Belediye Başkanı İbrahim Gün, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Özcan eşleriyle birlikte katılırlarken, Garnizon Komutanı Özgür Can ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

İftar yemeği sonrası yapılan yemek duasının ardından, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Özgür Can, tek tek masaları gezerek şehit anaları ile yakınlarının hal ve hatırlarını sordu.

Üsteğmen Can: "Şehit analarına ve yakınlarına, bir ihtiyacınız olursa her zaman kapımız sizlere açıktır. Sizler bizim onurumuzsunuz" şeklinde ifadelerde bulundu.

Konya Ajansı: Yakup Çetin

Haberin AA yansımaları: Beyaz Gazete Radikal Yeni Meram  


Bozkır'da şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi.http://url.yakupcetin.com/bozkir#yakupcetincom #Bozkır #Konya #İftar #Şehit #Gazi #Jandarma
Posted by Yakup Çetin on 7 Temmuz 2015 Salı

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.