Recent Comments

Bu yıl daha zengin açıldı


​Bozkır Merkez Kültür ve Öğrencileri Himaye Derneği 11. Geleneksel Büyük Kermes açılışı her yıl olduğu gibi bu yılda Bozkır Zengibar Anadolu Lisesinin bahçesinde 22 Temmuz 2015 tarihinde Çarşamba günü mehteren takımının eşliğinde yoğun katılımla açılışını yaptı.
 Bozkır Merkez Kültür ve Öğrencileri Himaye Derneği tarafından 11. Geleneksel büyük kermesinin açılışı Bozkır Zengibar Anadolu Lisesinin bahçesinde yapıldı. Kermesin açılışına; Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, Belediye Başkanı İbrahim Gün, İlçe Müftüsü Seyit Böğet, Garnizon Komutanı Özgür Can, AK Parti İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, Ziraat Odası Başkanı Ali Köse, daire amirleri ile çok sayıda kalabalık halk katıldı.
Açılışta ilçemize gelen mehteren takımının gösterileri, açılışa katılan davetlilere duygulu anlar yaşattı. Kermesin açılışına geçilmeden önce, Kuran'ı Kerim okundu. Ardından minik öğrencilerin şiir ve dualar okumaları da davetlilere ayrı bir heyecan verdi.Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'de kermesin açılışına katılan misafirlere bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Gün, bu kermesin açılmasında emeği ve desteği olan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Başkan Gün, konuşmalarında sık sık birlik ve beraberlik mesajları da verdi.
Daha sonra Bozkır Merkez Kültür ve Öğrencileri Himaye Derneğine ait yurtlardan sorumlu Rüstem Demirbaş konuşma yaptı.Demirbaş yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verirken konuşmalarına şöyle devam etti: "Bugün buradaki kermeste bir hayır çarşısındayız. Burada ne satılıyor. Emek veren insanların ihlâsı, samimiyeti ve gözyaşlarıyla elde edilmiş ürünler satılıyor. Kermesten elde edilecek gelir ile öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlanıyor. Gençliğimizin yetişmesinde emeği olanları tebrik ediyorum. Vatanını ve insanını seven, ecdadımıza layık hem maddi ilimlerle hem de manevi açıdan nesiller yetiştiriyor. Buradan Bozkır adına kermese emek veren hanımlarımıza, insanlarımıza ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. 11. Hayır Çarşısı Kermesinin açılışına gelen tüm davetlilere tek tek teşekkür ediyorum. Kermesimiz her yıl daha yoğun ve daha kalabalık bir şekilde devam ediyor. Artık birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece daha inançlı daha azimli genç nesiller yetiştireceğiz. Ayrıca aramızda bulunan kaymakamımıza ve belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bozkırda her yıl artarak hizmetlerimiz devam ediyor. Bundan sonra daha da devam edecektir" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından, kermesin açılışına geçildi. Açılış duasını İlçe Müftüsü Seyit Böğet yaptı. 22.07.2015 – 31.07.2015 tarihleri arasında devam edecek olan kermeste, manav reyonundan ev yemeklerine, çeyizlik kıyafetlerden çocuk elbiselerine varıncaya kadar birçok ürün ile herkese hitap edecek ürünler bulunuyor.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.