Recent Comments

Kaymakam Mustafa Demir Bozkır Postası Gazetemizi Ziyaret Etti


​Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir, 24 Temmuz günü Basından Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret etti.

24 Temmuz 2015 Cuma günü ilçemiz Kaymakamı Mustafa Demir, 24 Temmuz günü Basından

 Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret ederek gazetemizi tebrik etti.

İlçemiz Kaymakamı Mustafa Demir'in gazetemizi ziyareti esnasında, Bozkır ve Konya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bozkurt ile Harmanpınar Kasabası eski belediye başkanlarından Osman Güven'de gazetemizde bulunuyorlardı.

Basının özgür olması gerektiğini söyleyen Kaymakam Mustafa Demir: "Bilindiği gibi, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Basında Sansürün Kaldırılışının 106. Yıl dönümünü kutluyoruz. Bu vesileyle ilçemizde bulunan tek basınımız olan Bozkır Postası Gazetesini ziyaret ederek bu günlerini kutlamak ve sohbet etmek istedim. Basın, devlet ile vatandaş arasındaki iletişimi güçlendiren en önemli kurumlardan bir tanesidir. Bu nedenle üstlendiği bu önemli sorumluluğu yerine getiren Bozkır Postasını ve ülkemizdeki tüm basın kuruluşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Daha sonra gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yılmaz ile sohbet eden Kaymakam Demir, ilçemizin bazı sorunları ve meseleleri hakkında Yılmaz ile görüş alışverişinde bulundular. Genel Yayın Yönetmenimiz Yunus Yılmaz'da Kaymakam Mustafa Demir'e gazetemize gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtirken teşekkür etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.