Recent Comments

Beyşehir Karaburun Plajı, Tatilcilerin Yeni Gözdesi


​Konya'nın Beyşehir ilçesinde, yaz dönemi ile birlikte tatilcilerin akınına uğrayan Karaburun Plajı'nda hafta sonlarındaki doluluk oranı giderek artıyor.


Beyşehir Gölü Milli Parkı'nın Üstünler bölgesinde, günübirlik kullanım ve çadır kamp alanı olarak işletmeye açılan ve Konya ile yöre turizmine hizmet vermeye başlayan Karaburun, muhteşem kumsalı ile de yüzmeyi sevenlerin uğrak adresi oluyor. Bölgeye gelenler, burada tatlı sulara sahip gölde yazın bunaltıcı günlerinde yüzme ve serinleme imkanı buluyor. Plajın açıklarında, jet ski ile göl suları üzerinde görev yapan cankurtaranlar da herhangi bir tehlikeye karşı önlem amacıyla gün boyu mesai yapıyor.

Karaburun Günübirlik Kullanım ve Çadırlı Kamp Alanı'nın Genel Müdürü Bülent Keşan, yaz sıcaklarının artmasıyla birlikte Karaburun'a olan ziyaretçi ilgisinin arttığını belirtti. Özellikle Pazar günleri en kalabalık günlerini yaşayan sahildeki doluluk oranının çok yüksek olduğunu aktaran Keşan, bu yoğunluğu hafta içerisindeki günlerde de görmeyi arzu ettiklerini söyledi. Hafta sonları, özellikle Pazar günleri 3-4 bin kişiyi aynı anda ağırlama imkanı sunan Karaburun'da, hafta içi günlerin tatilcilere daha sakin bir tatil ve dinlenme imkanı sunabildiğini söyleyen Keşan, "Karaburun sahilimiz sadece Beyşehir'e değil, Konya merkez ve ilçeleri ile yakın illerden gelen ve tatlı sularda yüzme keyfi yaşamak isteyenlerle, bu bölgede piknik yapmak, çadır kurmak ya da karavanla gelip tatil yapmak isteyenlere de imkanlar sunuyor. Konya'nın denizi olarak adlandırılan Karaburun sahiline herkesi bekliyoruz" dedi.

Tatilcilerin ve günübirlik piknik yapmak, olta balıkçılığı ile uğraşanların yanı sıra yüzmek isteyenlerin yaz günlerinde Beyşehir'in en gözde mekanı Karaburun'u tercih ettiğini anlatan Keşan, burada ahşaptan bungalov evlerde kalınabileceğini, çadır kurmak isteyenlerin ya da karavanlarıyla gelerek tatil yapmak isteyenlerin de bölgeden yararlanabileceğini kaydetti.




Abim ve Yiğenlerle Seydişehir ve Beyşehir Karaburun Gezisi 22.08.2015http://url.yakupcetin.com/konya#yakupcetincom #Seydişehir #Beyşehir #Konya
Posted by Yakup Çetin on 24 Ağustos 2015 Pazartesi
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.