Recent Comments

Altunyaldız’dan MHP’ye eleştiri


​AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin koalisyon hükümeti kurulması için yapılan görüşmelerde takındığı tavrı eleştirdi.

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, 1 Kasım seçimlerinin AK Parti hükümetlerinin ak yürüyüşünün tekrar kaldığı yerden devamı şeklinde bir sonuçla tecelli etmesini beklediklerini söyledi.
7 Haziran Genel Seçimleri sonucunda büyük bir tecrübe yaşadıklarını belirten AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin koalisyon hükümeti kurulması için yapılan görüşmelerde takındığı tavrı eleştirdi.

Altunyaldız, 1 Kasım'da ülkenin yeni bir seçime gideceğini hatırlatarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin 7 Haziran'da önemli bir seçim geçirdiğini ve 7 Haziran sonrası önemli tecrübeler yaşadığını ifade etti.
Altunyaldız, MHP'nin koalisyon döneminde aldığı tavrı eleştirerek, "Bu tutumu ülkemiz adına doğru bulmadığımızı çok açık bir dille ifade etmek istiyorum" dedi.

Altunyaldız, "Kardeşlik hukukuna kast eden eller bugün olduğu gibi kırılacaktır. Türkiye Cumhuriyeti tüm inançların rahatlıkla yaşayabildiği bir harmonidir ve bu kardeşlik hukukunun da önemli bir ögesidir. Burada bütün vatandaşlarımız asla farklı görüş ve düşünce içerisinde olmamalı. Yani buradaki amaç terörle mücadeledir. Mücadele etmek ve yok etmek istediğimiz şey Türkiye'nin geleceğine kast eden terör hareketini bitirmektir" ifadelerini kullandı.
"BİZ HALKIMIZIN GÜVENİNE HER ZAMAN LAYIK OLMAK İÇİN GAYRET ETTİK"
AK Parti iktidarının 7 Haziran seçim sonuçlarını çok büyük ölçüde analiz ettiğini ifade eden Altunyaldız, "Bu anlamda mutlaka yapılması gereken hususları tespit ettik. AK Parti Türkiye'ye çağ atlatarak dünyada mega projelere imza attı. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'ndeki her vatandaşın günlük hayatına da dokunarak, herkesin insan gibi yaşayacak bir gelire sahip olması hususunda da çok önemli gelişmeler kaydetti. En yüksek gelir grubu ile en düşük gelir grubu arasındaki farkı azalttı. İşsizliği azaltma konusunda da en başarılı ülkelerden birisidir Türkiye. Bu kalkınmanın, refahın devam edebilmesi için Türkiye Cumhuriyeti'nin aziz ve çok muhterem bulduğumuz her bir ferdinden talebimiz, yeniden AK Parti iktidarını iş başına getirmesidir. Türkiye'nin kalkınmasının, güvenliğinin, istikrarının ve bu coğrafyadan yükselen yeni bir medeniyetin sesinin kesintisiz bir şekilde devamının sağlanmasıdır. Biz halkımızın güvenine her zaman layık olmak için gayret ettik. İnşallah 2015 1 Kasım seçimleri, AK Parti hükümetlerinin ak yürüyüşün tekrar kaldığı yerden devamı şeklinde bir sonuçla tecelli edecektir" şeklinde konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.