Recent Comments

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği burs vereceği öğrencilerle buluştu


​Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren kısa ismi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Burs verdiği öğrencilerle yeni eğitim öğretim yılı başlamadan önce Bimder Kültür Merkezinde bir araya geldi. 

Bimder yönetim kurulu yapmış olduğu açıklamada yeni Eğitim Öğretim yılında burs vereceği öğrencileri belirlerken çok hassas davranıldığını ve 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında planlanan 55 kişilik bursiyer sınırı Bozkırlı öğrencilerimiz tarafından yoğun başvuru yapmalmasından dolayı bütçesinin zorlanarak 75 öğrenciye çıkarıldığı bildirildi. 

Sitemize açıklamalarda bulunan Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür "Bimder  yönetim kurulu olarak burs verirken dikkat ettiğimiz en büyük kriter öğrencilerimizin Bozkırlı olması odu ve hayırseverlerimizin desteği ile vermiş olduğumuz bursların amacına tam olarak ulaşabilmesi için burs alan öğrencilerde başarı şartı getirildi. başarı notları 3 ve üzerinde olan öğrencilerimize ikinci dönemde de burs verilmeye devam edilecek.

Özellikle belirtmek isteriz ki ilçemizdeki yetimlerle Bimder'in arasına kimsenin girmesine istemiyoruz daha önce de duyurmuş olduğumuz gibi ilçemizdeki tüm yetim öğrencilerimizin hepsine koşulsuz şartsız burs veriyoruz. 75 sayısına yetim ve öksüz öğrencilerimiz dahil değildir, Bimder'de onların yeri her zaman ayrı bir önem arz etmektedir. 


Bimder tarafından Yetim öğrencilere ve Bu dönem için incelemeler sonucu belirlenen ve sonraki dönemlerde başarı durumlarına göre burs verilecek olan öğrencilerimize burslar aylık 150 TL olarak Ekim ayından başlayıp Mayısın sonuna kadar verilmeye devam edecek.

Buradan Bozkırlı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz, burs için yoğun başvuru oldu ancak bu başvuru yapan öğrencilerimizin yanında maddi durumu iyi olup ta bursumuza başvuru yapmayıp, bursların direk ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına vesile olan herkese teşekkür ederim" dedi. 





Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.