Recent Comments

Kaymakamı Demir'den Kurban Bayramı Kutlaması


​Konya ili Bozkır ilçesi Kaymakamı Mustafa Demir, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Değerli Bozkır'lı  Hemşerilerim;

Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı bir  Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşıyoruz.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bayramlar  insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür. Bundan dolayı bayram, anlam ve önemine uygun olarak kutlanmalı, başta yakınlarımız olmak üzere, özellikle kimsesizler, yaşlılar, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız ziyaret edilerek gönülleri alınmalı yalnızlıkları hissettirilmemelidir.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Bozkır'lı hemşerilerimizin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Mustafa DEMİR
Bozkır Kaymakamı
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.