Recent Comments

Ak Parti Kendi Kazdığı Kuyuya Kendi Düşecek


​MHP Konya Milletvekili ve Adayı Sait Gönen, Ülkeyi günden güne çıkmaza sürükleyen ve tek başına iktidar olma hevesiyle 1 Kasım'da erken seçim kararı alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ak Parti kendi kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğini söyledi.

 MHP Konya Milletvekili ve Adayı Bozkırlı hemşehrimiz Sait Gönen, MHP Bozkır İlçe Başkanı Rifat Küçükduran, Bozkır Belediye Meclis Üyeleri Hikmet Balcı ile Mustafa Aydın ve MHP Bozkır ilçe temsilcileri gazetemizi ziyaret etti.

1 Kasım seçimlerine az bir süre kala MHP Konya Milletvekili Sait Gönen ilçemize gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Gazetemize de gerçekleştirilen ziyaret sırasında, MHP Konya Milletvekili Sait Gönen, 7 Haziran seçimleri ve koalisyonun neden kurulamadığı ile ilgili önemli konulara değindi.

1 Kasım seçimleri için sahaya inen hemşehrimiz Gönen'e MHP il ve ilçe teşkilatları yönetimi de eşlik etti. Kurum ve kuruluşlara ziyaretlerde bulunan Gönen, ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla görüşen Gönen, ülke gündemini değerlendirerek, partisine destek istedi. 7 Haziran seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hükümetin kurulmasına engel olarak ülkenin kaos ortamına sokulmasına neden olduğunu söyleyen Gönen, seçimin ardından 22 gün boyunca meclis başkanının seçilmesine izin verilmezken, 32 gün boyunca CHP ile yapılan görüşmelerin zaman kaybına neden olduğunu ve ülkenin erken seçime sürüklendiğini kaydetti.

Milliyetçi Hareket Partisinin iktidar ortaklığı şartlarını hatırlatan Milletvekili Sait Gönen gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz'a yaptığı sözlü açıklamalarında: "Ne oldu da seçimin ardından Türkiye'nin dört bir yanından şehitler gelmeye başladı. Ne mutlu şehit anasına dediler, bir yandan da oylarımız artımı diye her hafta anket yaptırdılar. Partimiz iktidar ortaklığı için değiştirilmesi söz konusu bile edilemeyecek olan anayasanın dört maddesine dokundurtmayacağını söyledi. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti üniter bir devlettir, dili Türkçedir, milli marşı İstiklal Marşıdır, Türk bayrağı ay yıldızlı ay bayraktır. Bunlar koalisyon şartları mı olmalıydı, bunların biriyle problemi olanın Türk milletiyle problemi vardır. MHP bu dört maddeyi gündeme getirdi, çünkü Dolmabahçe mutabakatında PKK'ya bunların değiştirilme sözü verildi. Seçim beyannamelerinde çözüm süreci devam edecek diyorlar. Buzdolabına kaldırdıklarını söylüyorlar. Başkanlık sistemi ile anayasadan Türk ismini çıkaracaklar. MHP milli değerlerimizin yok edilmesine asla izin vermeyecektir. Terörün kökünü kazıyacak olan tek parti bizim partimizdir. Desteklerinizle daha güçlü gelip, ülkenin içinde bulunduğu kaos ortamından çıkarılması için var gücümüzle çalışacağız. Vatanımız için milletimiz için elimizin değil, vücudumuzu taşın altına sokmaya hazırız. Milletimiz her şeyin farkında ve 1 Kasım da oylarını partimizden yana kullanacaktır. Böylece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ak Parti kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşecektir. " diyen Bozkırlı hemşehrimiz Milletvekili Gönen, gazetemiz çalışanlarıyla vedalaşarak ayrıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.