Recent Comments

Başkan Köse, Elma Standartları çalıştayına katıldı.


​Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse Karaman ili Ziraat Odasının  düzenlediği  Elma Standartları çalıştayına katıldı.

Toplantıya Pankobirlik ( Pancar Üreticileri birliği) genel başkanı  ve Konya şeker  ve Konya Torku yönetim Kurulu Başkanı  Karaman Millet Vekili Recep KONUK konuşmacı olarak katıldı. Başkan KÖSE  Recep KONUK' la toplantıda çiftçilerin sorunları hakkında bilgi alışverişi yaptı.

Ayrıca Odamızın Genel Merkezi  adına Yönetim Kurulu Muhasip üyesi Meram Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa  HEPOKUR' da katıldı.

Katılımcılara Elmanın lisanslı depoculuk kapsamına alınıp alınmayacağı elma çeşitlerinin tanıtılması, bölgemizde yetiştirilen elma çeşitleri, elma  hastalıkları, bakımı ve depolama sorunları hakkında  katılımcılara  bilgiler verildi.

Toplantı  oldukça verimli bir şekilde  geçti.  Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali KÖSE  toplantıdan memnun bir şekilde ayrıldı. Çalış tayı  düzenleyen  Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep MUĞLU katılımlarından dolayı Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali KÖSE' ye teşekkür etti. Başkan KÖSE bu tür toplantıların ve bilgi alışverişinin daha sık yapılarak devam etmesini temenni etti.



Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.