Recent Comments

Hemşehrimiz Detseli’ye sürpriz vefa gecesi


​Konya Aydınlar Ocağı'nda konuşan Gazeteci-Yazar İsmail Detseli'ye yaş günü ve vefa gecesi sürprizi yapıldı.  

Konya Aydınlar Ocağı'nın Salı Sohbetleri'ne Gazeteci Yazar, Şair İsmail Detseli konuk oldu. Detseli seçkin kültür severlerin izlediği programda Türk mizah ve fıkra kültüründen çeşitlemeler sundu. 
Hz. Mevlana'dan,  Nasrettin Hoca'dan, İncili Çavuş'tan, ve Konya kırsalında anlatılagelen isimi duyulmamış insanlardan Konya'ya has mizahi fıkralar hem güldürdü hem düşündürdü. Program sonunda Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Dr. Mustafa Güçlü ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Sinan Ümit diğer üyelerle birlikte İsmail Detseli'ye sürpriz yaparak yazarı, yetmişinci yaş günü ve Konya kültürüne hizmetlerinin yirminci yılı dolayısı ile plaket ve çeşitli hediyelerle taltif ettiler. 

Sürprizlerle dolu akşamda izleyicilere yaş pasta ve meyve suyu ikram edildi. Detseli'ye plaketini Konya eski Milletvekili Mustafa Kabakçı, Dr. Mustafa Güçlü ile birlikte verdiler. Kendisine yapılan sürpriz karşısında duygulanan Detseli Aydınlar ocağı Başkanı Dr. Güçlü'ye ve kendisini dinlemeye gelen kültür dostlarına teşekkür etti.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.