Recent Comments

" İstanbul'dan Haber Var... "

KONYALILAR DERNEĞİ & VAKFINDA TOPLANDIK !!!

Merkezi İstanbul / Yeşilköy'de bulunan Konyalılar derneği & vakfımız tarafından, Istanbul Konyalilar Vakfi Handan Birim Kültür Merkezinde, 25 Ekim 2015 Pazar sabahı,saat 10 : 00 - 12:00 arası kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirildi.

Konu, İstanbul'daki Konya'lı milletvekili adaylarımızın tanıtımı ve sunumları hakkındaydı.Öncelikle nezih bir ortamda,nezih bir kahvaltı yaptık.Katılımcılar Konya vakıf ve dernek başkan ve yönetim kurulları,fedakar Konya'lı hemşehrilerimizdir.

Özellikle Bozkırlılar vakfı ve Bozkırlılar derneğimiz yoğun bir katılım sağladı.Gurur duydum ve Kamil Bilgin başkanımız da aynı konuyu paylaştı," Konya demek,bir şekilde Bozkır demektir,Bozkırlılar her daim Konyamızın yanında yer almıştır,dedim.."

Dernek başkanımız Kudret Fikirli'nin açış ve selamlama konuşmasıyla programımız başladı..
Konya bizim üst kimliğimizdir.Değişik kaza,köylerden olsak da ortak paydamız Konya'lı olmak,Konya'dır...İki adet kitap yayınlamışlar,edinme imkanım oldu.. "KONYALILAR DERNEĞİ 1994 'DEN BUGÜNE & BİR GÜZEL İNSAN OKTAY ÖZAYDIN ..." Hemen bir üyelik formu alıp,üyeliğimide gerçekleştirdim...

Daha sonra toplantı salonuna geçtik.İstanbul 3.cü bölge 16.cı sıra adayımız Taşkent'li - Konsiad başkanı Abdullah Başcı ( Ak Parti ) sunumunu yaptık.Hemşerilerimiz maddi ve manevi desteklerini talep etti. 

İkinci olarak İstanbul 1.ci bölge 4.cü sıra adayımız Ermenek'li,şehir planmacısı Ahmet Turgut ( MHP ) sunumunu yaptı.Ve oy ve desdeklerimizi talep etti..

Bu arada derneğimize ulaşmayan Ereğli'li bir adayımızın daha varlığı paylaşıldı... Samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantımız,samimi bir şekilde sonlandırıldı.İstanbul ve diğer vilayetlerimizde millet vekili olan hemşehrilerimize başarılar dilerim.

Konyamızı TBMM temsil etmeleri en samimi dileğimdir.Yolunuz açık olsun.Allah yar ve yardımcınız olsun...

Siristat com İstanbul Haber : Ali Rıza ÖZASLAN / 28 Ekim 2015 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.