Recent Comments

Kalaycı Bozkır'da Muhtarlarla Buluştu


​KALAYCI: "BELDE BELEDİYELERİ YENİDEN AÇACAĞIZ"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Bozkır ilçesinde mahalle muhtarlarını buluşarak sorunlarını dinledi.
MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Adayı Mustafa Kalaycı, milletvekili adayı Ahmet Yücel ve beraberindeki partililerle birlikte Bozkır ilçesinde bulunan mahalle muhtarları ve teşkilat mensupları ile buluştu. Program öncesi Bozkır ilçesi esnafını ziyaret eden Kalaycı ve Yücel esnaftan destek istedi. Esnaf ziyaretinden sonra kalaycı ve beraberindekiler Bozkır ilçesi muhtarları ile buluştu.

Toplantıda konuşan Kalaycı, "Milliyetçi Hareket Partisi 1 Kasım seçimlerinden sonra hükümette yer alacak ve ilk yapılacak işlerden birisi köylerimizin tüzel kişiliğini vermek, belde belediyelerimizi açmak ve il özel idaremizi tekrar kurmak olacak. Buna hiç kimse tereddüt etmesin. O yükümlülükler eskiden olduğu gibi köylerimizde muafiyet kapsamı devam edecek. Vergi ve harç gibi yükümlülüklerle karşı karşıya kalınması söz konusu olmayacak" şeklinde konuştu.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.