Recent Comments

Kalaycı Davutoğlu için üzülüyorum


​Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Zafer Samancı ile bir süre görüşen Kalaycı, 1 Kasım seçimlerinin hesap günü olduğunu söyledi. Kalaycı Başbakan Davutoğlu için de üzüldüğünü ifade etti.

"Türkiye seçime zorlandı"
MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı Türkiye'nin 7 Haziran seçimlerinin ardından bilerek erken seçime götürüldüğünü söyledi. Kalaycı "7 Haziran seçimlerinde halkın dur dediği AKP istediği sonucu alamadığı için göstermelik koalisyon görüşmeleri yaparak asıl amaçlarını ortaya koydular. 7 Haziran da tabiri caizse sandıkta tokat yiyen AKP Türkiye yi bilerek ve isteyerek erken seçime götürdü. Seçim güvenliğinin olmadığı bir ortamda gerçekleşecek olan 1Kasım seçimleri artık hesaplaşma seçimi olacaktır" dedi. 
dsc_0759-copy.jpg
"Çözüm sürecinin gerçek adı ihanet sürecidir"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlık döneminde başlatılan çözüm sürecinin gerçek isminin ihanet süreci olduğunu da dile getiren Kalaycı "Çözüm süreci denilen şeyin gerçek ismi vatana ihanet sürecidir. Bu süreçte PKK terör örgütü kendini toparlamış silah depolamış ve dinlenerek güç toplamıştır. Bunun en somut örneği yüreğimizi dağlayan şehit haberleridir. Vatana ihanetin adını çözüm süreci olarak belirleyenler önce halkın sonra da hakkın huzurunda elbet hesap vereceklerdir" ifadelerini kullandı.
"Konya'dan 4 Milletvekili bekliyoruz"
Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini de sözlerine ekleyen Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Mustafa Kalaycı "Seçim çalışmaları için sahada gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Halkımız 1 Kasım seçimlerinin hesap sorma seçimi olduğunu biliyor.  Partimize olan teveccüh her geçen gün artıyor. Konya olarak konuşacak olursam Oyumuzu arttıracağımıza inanıyorum. Halkın bize yaklaşımı çok güzel açık ve net bir şekilde söylemem gerekirse 3 Milletvekili çıkarırız. Ben Konyalı hemşerilerimizden 4 milletvekili bekliyorum" dedi.
ANADOLU MANŞET GAZETESİ- GÜNÜN HABERİ
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.