Recent Comments

Kalaycı, Konyalı taraftarla gurur duydu


​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, A Milli Futbol Takımını aldığı galibiyet nedeniyle tebrik ederken, stadı doldurarak 90 dakika destek veren Konyalılarla gurur duyduğunu söyledi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Kalaycı, seçim çalışmaları kapsamında Konya'nın Beyşehir ilçesi ve bağlı mahallelerinde seçmenle buluştu. MHP İl Başkanı Murat Çiçek'in de katıldığı programda partililerle görüşen Mustafa Kalaycı, mahalleleri gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Mustafa Kalaycı, Beyşehir ilçesinde tarihi su kemeri yanında yaptığı açıklamada, Konya'da oynanan Türkiye - İzlanda maçına destek vererek 42 bin kişilik stadı dolduran Konyalılarla gurur duyduğunu kaydetti. Kalaycı, "Milli takımımızın İzlanda galibiyeti milletimizi sevince boğmuştur. Acı haberlerin geldiği ve insanımızın ekonomik sıkıntılar yaşadığı bu dönemde böylesi bir galibiyet insanımızı sevince boğmuştur. Bu galibiyetin Konya'da alınması bizim için iftihardır. Konyalı hemşehrilerimle ve taraftarımızla gurur duyuyorum. Milli takımımıza gerekli desteği sonuna kadar vermişlerdir. Hele ki, stadyumda, 'Ya Allah bismillah Allahüekber. Şehitler ölmez vatan bölünmez. Ne mutlu Türküm diyene' nidaları milli takımımıza çok büyük coşku vermiştir. Futbolcu ve teknik ekibimizde bunun karşılığına vererek İzlanda'yı 1-0 yenip Fransa'da oynanacak 2016 Avrupa Şampiyonasına direkt katılma hakkını almıştır. Kazak soydaşlarımız da rakiplerini yenerek Türkiye'nin doğrudan Fransa'ya katılmasına vesile olmuştur. Ben hemşehrilerimle gurur duyuyorum. Maça gösterilen ilgi ve milli takımımıza verilen tezahürat desteği ve maç sonrasındaki kutlamalar Konyalıya yakışan hareketlerdi. Gurur duyuyorum" dedi
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.