Recent Comments

Kaymakam Mustafa Demir Gazetemizi ziyaret etti


​Bozkır Kaymakamı Mustafa Demir gazetemiz Bozkır Postasını ziyaret etti. Kaymakam Demir'in ziyaretinde ilçe meseleleri konuşulurken, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilirse, "Bozkır her şeyin ötesinden gelir" denildi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde İlçemiz Kaymakamı Mustafa Demir Gazetemizi ziyaret etti. Kaymakam Demir'i gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz karşıladı. Kaymakam Mustafa Demir'in ziyareti esnasında, Bozkır ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Bozkurt ile Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse'de vardı.

İlçemiz kaymakamı Mustafa Demir, Bozkır'a geldiği yıldan bu yana gazetemizi aralıklarla sık sık ziyaret eden kaymakam oldu. Bundan dolayı da gazetemizin genel yayın yönetmeni Yunus Yılmaz, kaymakamımız Mustafa Demir'e gazetemize göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür etti.

Kaymakam Mustafa Demir, gazetemize yaptığı ziyarette ilçemize yapılan hizmetlerden bahsederken, birlik ve beraberlik içerisinde el ele olduğumuz sürece Allahın izniyle Bozkır tüm sorunların ötesinden fazlasıyla gelir dedi.

Bozkır Belediyesi ile Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Hüseyin Bozkurt ile Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Köse'de, kaymakam Demir'in gazetemizi ziyareti sırasında, onlarda kaymakamımızla birlikte olumlu ve heyecanlı bir şekilde ilçenin meselelerini enine boyuna tartıştılar. Bozkır için birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğine de hep bir ağızdan vurgu yapıp gazetemizden ayrıldılar.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.