Recent Comments

MHP'den Led Ekranla Seçim Kampanyası


​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Teşkilatı, kent merkezine kurduğu led ekranla seçim kampanyası yürütüyor.

Zafer meydanına kurulan led ekranla ilgili konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve MHP KonyaMilletvekili Adayı Mustafa Kalaycı, yayınlanan kısa filmde iktidarın yaptığı yanlışları seçmene anlattıklarını söyledi.

Kalaycı, "Seçim çalışmalarımızı tüm hızımızla sürdürüyoruz. Konya'da hemşehrilerime AKP iktidarıçözüm süreci konusunda özellikle ne dediler ne yaptılar hangi konularda ne yalanlar söylediler bunu ortaya koymak için Zafer Meydanına bu ekranı kurduk ve insanımıza izlettiriyoruz. Bizatihi hem çözüm süreciyle ilgili konuşmaları ve daha sonra PKK'yı güçlendirdikleri valilere operasyon talimatı vermedikleri, doğu'ya silah yığınağı yaptıkları, dağa taşa bomba döşedikleri konusunda kendi itiraflarını kendi ağızlarından hemşehrilerimize izlettiriyoruz" dedi.

MHP Konya Milletvekili Mustafa Sait Gönen de konuşmasında, bütün baskılara rağmen seçmene ulaşmaya çalıştıklarını kaydetti.

Gönen, "1 Kasım seçimlerine az bir süre kala MHP olarak Konyamızda seçmen kardeşlerimize ulaşılabilecek her alanda ulaşmanın gayreti içerisindeyiz. Bilindiği gibi artık muhalif en ufak bir sese bile tahammülü olmayan AKP medyaya da uyguladığı baskı ile seslerimizin duyulmasını engellemekte. Bizde her fırsatı değerlendirerek hemşehrilerimize seçmenlerimize ulaşmanın gayreti içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

MHP Konya İl Başkanı Murat Çiçek seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, kurulan ekranda yayınlanan filmle seçmene ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Çiçek, "13 yıllık mevcut iktidar eşi benzeri olmayan birçok hataya imza atmış ve gelinen ülkeyi bir uçurumun eşiğine getirmiştir. Biz sesimiz çıktığı kadar, gücümüz yettiği kadar sahada vekillerimiz, adaylarımız ve teşkilat mensuplarımız gerçekleri anlatmak için mücadele ediyor. Tabi ki bizim medyamız yok. Bu noktada kendimiz bir strateji geliştirerek nasıl insanımıza vatandaşlarımıza gerçekleri anlatabiliriz diye yola çıktık. Genel merkezimizin hazırlamış olduğu, AKP'nin yanlışlarını, hatalarını gösteren filmimiz büyük ekranda Konyalı seçmenimize açık havada izletmek suretiyle birpropaganda yapmayı uygun bulduk. Bu noktada Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziran seçimlerinden sonra hep sahadaydı. 1 Kasım seçimlerinde inşallah iktidar olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor" şeklinde konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.